- annorlunda lördag

 
I veckan var jag och fotograferade matbilder åt min systers sambo. Han ska tävla i "Årets unga kock", då han fick lite mersmak efter att ha vunnit "Årets ekokock 2016" i november. Så roligt! Så nu får ni hålla tummarna för honom. Som tack för att jag ställde upp och hjälpte honom så bjöd han oss på hotellfrukost igår på Upper house. Alltså, såååå gott! Och helt fantastiskt att få äta frukost med utsikt över hela Göteborg. Alicia var även supernöjd över uppmärksamheten från alla runt omkring och åt allt hon serverades. Det känns annars lite "risky" att ta med henne på morgonen, innan frukosten, för att sätta sig på en restaurang. Men som tur är så var hon var hur glad som helst! Eftersom hon dricker välling vid cirka 05:00 så brukar vi leka en stund på morgonen (hon vaknar oftast 7:30-08:00) och äta frukost vid 09:00, så för henne var det ju nästan som vanligt.
 
 
Igår på eftermiddagen kom Tobbes syster hit, så vi åt middag ihop och snackade skit hela kvällen! Jag har väldigt ont i lederna just nu, så var inte alls på humör innan. Men efteråt så var jag jätteglad att Emelie kom och gav mig lite energi! Mysiga lördagskvällar med vänner behöver man mellanvarven.
En kommentar publicerat i 2017
Taggar: frukost upper house, upper house, årets ekokock 2016
#1 - - Mirre:

Oh så roligt att få fota det, och så fint första fotot är du visar. Samt så fin gest och bjuda er på hotellfrukost, så mysigt och gott

Svar: ja det var riktigt roligt :) tack!
Jennifer