- 2017

 
Det här underbara gänget (mina syskon med respektive) firade vi nyår med! Vi har haft som tradition de senaste tre (fyra?) åren att ta en seriös gruppbild och än inte fullt så seriös, haha! Lite kul att se hur vi förändras. Vi hade en mysig nyår med supergod mat och spelkväll. Vi hade låtit Alicia sova ytterligare en gång på eftermiddagen (annars sover hon bara en gång på dagen nu) så att hon skulle orka med kvällen. Men hon var så taggad och lekte så mycket när alla kom att hon somnade vid 19:30. Dock var det inte lika roligt när det smällde som värst vid tolvslaget, då vaknade hon och bara skrek. Så vi fick tillslut avrunda kvällen/natten tidigt, då vi inte fick henne att somna om.
 
Men det var lite skönt faktiskt, för dagen efter så kändes det som vanligt! Ingen överdriven trötthet och absolut inte bakfulla. Så vi myste hemma och tog en promenad till lekplatsen som ligger nära oss. Alicia var så facinerad över de stora barnen som studsade på studsmattorna och sprang runt. Så det var en väldigt mysig början på det nya året!
#1 - - ExklusivaMoi:

HHAHAHHAA... sååå härligt med denna oseriösa bilden på er alla! Allting ska inte alltid vara seriös liksom =)... bara man har roligt och njuter för fullt!

Svar: Haha ja :) det har blivit lite vår grej att ta en oseriös bild där alla går all in
Jennifer