- favoritrummet

 
Dessa bilder tog jag i december till min julkalender - för nej, vi har inget julpynt kvar - men sen hände det grejer i familjen som gjorde så att jag fick prioritera bort det. Men tänkte ändå passa på att visa Alicias rum. En annan rolig grej är att vi typ två dagar efter bilderna togs möblerade om. För bordet som stod vid fönstret, var det en lite dam som klättrade upp på för hon ville nå grejerna som stod i fönstret. Så nu står bordet där fåret står & fåret har bytt plats med dopstolen osv... 
 
Detta är i alla fall ett av mina favoritrum i lägenheten. Jag älskar att sitta på hennes (mjuka!) matta och leka med hennes leksaker. Efter jul så fick hon även lov att ha leksaker i sin byrå, för det blev helt plötsligt fullt överallt. Helt sjukt vad mycket saker en sån här liten person har!

- 16 månader

 
Idag är den här lilla skrutten 16 månader! Huuuuuuuur fort går inte tiden? Det är klyschigt, men det är så sant. Tiden springer bara iväg så fort man får barn (eller har ett litet barn i sin närhet). Alicia är även inne i en väldigt rolig period (ålder?) nu. Hon leker för sig själv med allt möjligt eller så är vi med i leken och då matar hon oss med sina grönsaker eller frukter (som hon fick i julklapp). Sen årsskiftet har hon även lyckats få tre nya tänder i munnen, så totalt är det 9 nu och den lilla pratkvarnen pratar en hel del. Samtidigt som man vill stoppa tiden så är det så roligt att se henne utvecklas varje dag!
 
För ett årsedan var du så här stor:
 
 

- en perfekt dag

 
Vi har haft en helt fantastisk dag! Vi har inget bokat den här helgen, vilket i och för sig är väldigt skönt. Men eftersom jag vet att jag sen har fotojobb på helgerna och då begränsas i fritiden lite, så ville jag hitta på något roligt nu när vi kunde. Så vi åkte in till stan. Lekte lite på lekplatsen vid Heden, promenerade till NK där vi tog en smoothiepaus. För vi hade bokat bord tillsammans med mina föräldrar & syster på Pinchos till lunch. Men att ha bokat ett bord vid 13:00 och sen hinna få in maten, innan en liten 1åring får ett breakdown - kändes lite riskabelt. Så en smoothie fick det bli, innan Alicia (helt enligt planerna) somnade i sin vagn undertiden vi shoppade lite.
Visa fler inlägg