- vårjacka & välmående

 
I helgen invigde vi vårjackan i typ femtio meter innan vi åkte bilen till Allum, haha! Men åh va skönt det känns att det är lite vår i luften. Samtidigt som jag är lite ledsen över att det aldrig blev vinter på riktigt..? Åtminstone inte för oss i Göteborg.
 
Annars sitter jag just nu och känner mig helt slut. Får inte gjort jättemycket framför datorn, som jag hade tänkt. Jag har varit på gymmet och kört ett pass som heter "cage challenge", tuffare cirkelträning. Det är så häftigt att känna att man känner sig starkare som jag ändå gjorde idag, men jäklar va trött jag är i kroppen nu!
 
Förövrigt så går det väldigt bra med träningen. Det blir minst fyra gånger i veckan, men helst fem-sex gånger. Varav ett pass, från och med förra veckan, ska vara yoga! Känns väldigt bra att kombinera tuffare träning med lite lugnare som även är bra för huvudet. Men det bästa av allt är allt känns så mycket lättare med Alicia nu när jag har fått in träningen på ett bra sätt. Jag har ju även min ledsjukdom som gör sig påmind typ hela tiden, men jag lyckas hålla den någorlunda lugn när jag tränar. Och att orka springa omkring med Alicia på ryggen eller kunna krypa omkring på golvet när vi leker är guldvärt. Just det sistnämnda kunde jag inte innan för jag fick så ont i knäna, men nu så! Så ja, jag vågar nästan jinxa allt med att säga att jag mår jäkligt bra just nu!
#1 - - N:

Härligt att vårjackan är på!

Svar: ja :) superhärligt
Jennifer

#2 - - Jessica Högberg:

Men så härligt att må bra! Fortsätt med det. Vårjackan är bedårande!

Svar: tack :D
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Vad härligt, både med vårkänslor och träning!

Svar: ja eller hur :)
Jennifer

#4 - - Cissi:

Mysigt att iaf inviga vårjackan en liten stund. Ger ju hopp om ljusare tider ;) Här blev det världens bakslag med snöstorm igen. Så segt

Svar: Haha ja eller hur :) Här blev det också bakslag så vårjackan får vänta lite till..
Jennifer

#5 - - Mirre - Sweetwords:

Men oh så fin jacka och synd att du ska behöva ha så ont förstår det styr varadagen

Kram

Svar: Ja :(
Jennifer