- överraskningar, sova ensam & jobb

 
Igår överraskade vi min syster som fyller 30 år snart med olika aktiviteter och middag! Efter det så avrundade vi det med bio - Fifty shades darker. Vi hade superkul och filmen var bra! Har man sett den första så måste man ju bara se denna också. Den här filmen har dock lite mer handling än den första, eller hur man nu ska förklara utan att avslöja för mycket.
 
Tobbe & Alicia åkte igår till hennes farmor & farfar och har sovit där tills idag. Så jag har fått sova ensam, vilket är både skönt och sjukt konstigt. Jag och Tobbe har ändå sovit ihop majoriteten av alla nätter sen vi blev tillsammans för snart nio år sedan. Sen har man även vant sig vid Alicia och hennes ljud: Det var såååå tyst inatt så jag vaknade med en chock när tvättmaskinen gick igång vid 07:00. Ångrade lite min briljanta idé med att ha tvätten klar när jag hade tänkt vakna vid 09:00. 
 
Idag har jag fotojobb hela förmiddagen och har just nu en lunchpaus innan nästa kommer. Senare är det dags för den efterlängtade brunchen. Vi gav det i present till min farfar när han fyllde 80 år i höstas. Det ska bli så gott!
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Skönt att få sova ikapp själv så, men ja man saknar dem ju så snabbt. Så mysig överraskning du fick =D

har ni timer på tvättmaskinen?

Svar: ja verkligen :) ja eller min syster ;) yes vi har timer, supersmidigt!
Jennifer