- full rulle & mini power

 
Oj, vad jag har varit kass på att blogga det senaste! Det har verkligen varit full rulle här hemma och det har hänt så mycket! Igår var jag iväg och fotade en 50 årsfest. Det är andra gången jag fotar den familjen och det var så roligt att ses igen. Undertiden var Tobbe & Alicia hos hennes farmor & farfar och sov över där igen. Så jag kom hem till en tom lägenhet och även om det är skönt att sova så är det sååå ovant. Jag vaknar ändå upp tusen gånger för att sen förstå att det är helt knäpptyst. 
 
Idag skulle jag vara effektiv och jobba innan dem kom hem. Men min dator hade inte samma planer utan uppdaterade sig istället. Så jag fick ett städryck och plockade undan allt här hemma. Sen började jag även rensa, tvätta massoru utav tvätt, dammsuga, byta plats på lite möbler och röjde i förrådet. Jäklar va effektiv jag är när jag väl kommer igång och när jag slipper underhålla ett barn samtidigt! Det känns så skönt nu efteråt.
 
Sen har resten av dagen gått ut på att leka & mysa med Alicia. Vi tog även en sväng till Allum för att shoppa lite nya kläder till henne. Helt plötsligt så är allt för litet. Eller okej, inte allt. Men majoriteten av hennes kläder är på gränsen och let's face it - jag har saknat att "få" shoppa till henne! Vi försöker ju spara pengar till London och till sommaren, så just nu ska alla extra inköp "ha en anledning". Resultatet av shoppingen ser ni ovan. Självklart ska Alicia vara med när jag fotar, allra helst ville hon sätta sig på kläderna.... Min lilla medstjälpare!
#1 - - Tilda Barkselius:

Hahah underbart att ha en liten hjälpreda, himla fina inköp!

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - MALIN SUNDIN - MOM TO BE:

Gud vilka söta kläder

Svar: tack :)
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Ursöta kläder! Det är så nice när man verkligen behöver handla till ungarna. 😃

Svar: hahaha ja verkligen :) galet dock att vi bara hittade något roligt i en butik... Varför är det alltid så när man får shoppa?
Jennifer

#4 - - amandafelicia.com:

Det är så skönt med såna produktiva dagar när man får mycket gjort!

Svar: ja verkligen :)
Jennifer

#5 - - Emma :

Så fina kläder :)

Svar: tack :)
Jennifer

#6 - - Bella:

Hoppas att du har en bra tisdag, kram!

Svar: det samma!
Jennifer