- alla hjärtans dag

 
Hade ni en mysig alla hjärtans dag igår? Även om man självklart ska skämma bort sin partner så tycker jag att det är viktigt att tänka på andra i sin närhet som man också tycker om! Så igår åkte jag och lämnade en bukett med blommor till min bästa kompis och efter det åkte vi vidare till min mormor för en fika. 
 
På morgonen fick även Alicia ett litet paket med ett par solglasögon (hon älskar sin mosters solglasögon, så jag tänkte det var dags för ett par egna nu!) och en cool t-shirt. Tobbe fick det han tycker mest om: massor utav godis och jag fick rosor och ett doft/massageljus. Det tråkiga var att blommorna var stendöda imorse när jag vaknade, så idag åkte jag faktiskt för att reklamera de. Blommorna höll ju inte ens i ett dygn... Men det löste butiken snyggt och jag åkte hem med en ny bukett!
 
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Alicia tyckte det var roligt att fira alla hjärtans dag-natten med att sova dåligt. Så jag har varit så seg idag. Så istället för att njuta ordentligt av det underbara vädret så har vi bott i soffan, förutom den stunden vi åkte för att handla lite.
#1 - - Marie:

Ohh dom är så söta då de får egna glasögon, Bellis har också egna och drygt att hon sov dåligt då

Svar: Ja eller hur :) så gulliga med egna!
Jennifer

#2 - - Emma :

mysigt!
min sambo ger aldrig mig nåt på alla hjärtans dag så jag gjorde inte de detta året

Svar: Va tråkigt! Men man behöver ju inte alltid ge något heller, man kan ju göra något roligt ihop :) det gjorde vi alltid förr
Jennifer

#3 - - Celine:

Vad tråkigt med blommorna!

Svar: Ja eller hur :/
Jennifer

#4 - - Louise:

Vilken mysig bild!

Svar: tack :)
Jennifer

#5 - - Beatrice Jakobsson - Fotograf:

Vad mysigt, det viktigaste är att man är med varandra! :)

Svar: ja men precis :)
Jennifer

#6 - - Ida Jansson:

Gjorde ni ivf i Danmark?

Svar: Hej! Nej det gjorde vi inte. Vi gjorde det privat på Nordic IVF Center i Göteborg. Går att läsa allt om det under "Resan till graviditeten"
Jennifer