- klängapa

 
Idag blev det en mysig hemmadag med min lilla klängapa (sååå mammig just nu)! Men efter ett tag så blev jag rätt så uttråkad så vi gick till Allum i ösregn. Kollade lite i butiker och jag fick äntligen köpt mig ett par nya byxor! Jag älskar Gina Tricots-byxorna men kvalitén är ju inte den bästa tyvärr. Men de sitter så skönt och är lekvänliga, så det väger upp det. Lyckades även få med mig hem en ny pyjamas och t-shirt till Alicia! På tal om pyjamaser, vaaaaarför finns det inte fler tvådelade i mindre storlekar? Så sjukt irriterande. H&M har någon enstaka (som säljer slut snabbt), men annars är det så svårt att hitta. Någon som har något tips? Annars varsågoda, en företagsidé ;)

- när det inte blir som vi har tänkt oss

 
Igår hade vi en mysig lördagskväll hos Elin & Hampus. Planen var att äta middag ihop, leka lite med barnen & natta barnen för att sen kolla melodifestivalen och spela spel. Ja, jag kan väl säga att barnen inte höll med om de sista punkterna. Så vi fick lyssna till låtarna blandat med skrik från antingen båda barnen eller ett av dem (övertrötta!). Tillslut, lagom till att programmet var slut, så fick vi nattat barnen och äntligen spelat lite spel! Livet som småbarnsföräldrar helt enkelt...
 
Idag har vi tagit det superlugnt, varit på kalas på eftermiddagen, städat lite här hemma och bara gosat. Det märks ju på Alicia att hon fick mindre sömn inatt, men istället för att då sova lite extra så ska vi vara vakna och gosa. Jag ska väl dock inte klaga, det var så mysigt att sitta i soffan framför Monsters Inc och med en filt tillsammans med Alicia. 

- dagens bebis

 
Dagens bebis! Eller ja, vågar man kalla henne för bebis fortfarande? När slutar dem vara bebisar? 1 år? Ett halvår? 2 år? Insåg häromdagen när jag kollade in bebis/barnkläder att jag faktiskt har ett litet barn, även om jag själv inte vill inse det. 
 
Alicia får idag i alla fall äntligen använda sina supercoola nike air-skor som hon fick i födelsedagspresent av sina fastrar! Äntligen börjar det bli lite bättre väder för skorna och äntligen så passar skorna. När hon fick de så satt de som två stora klumpar på henne, haha!
Visa fler inlägg