- spahelg

 
I fredags checkade jag och min mamma & syster in på Arkens hotel & spa! Vi bokade detta för flera månader sedan, då jag hittade ett spapaket kombinerat med julbord. Och jäklar va gött det var! Vi började med att äta lunch innan vi fick tillgång till spat. 
 
Syrran åt en supergod ceasarsallad med räkor och mamma & jag åt en jättegod halloumiburgare! 
 
Efter lunchen bytte vi om och gick till spat som var helt fantastiskt. Vi badade i olika pooler, vilade upp oss i ett mörkerrum, piggnade till i ett ljusrum, myste i en IR-bastu och satt bland annat i en ångbastu med smak av (lukt av? haha) citron som skulle rena luftvägarna & det var helt galet men man kände verkligen effekten av den. Så skönt med andningen efteråt! Perfekt nu i förkylningstider då man är konstant täppt i näsan eller för oss som är allergiska mot allt möjligt. 
 
På kvällen var det dags för julbord och det var supergott! Undertiden vi åt gick det runt en trollkarl som trollade vid bordet för oss. Galet mindblowing när jag sitter och håller i hjärter ess och när jag sen vänder på kortet en stund senare så är det spader två?! Huuuuur går det till?! Trollkarlen rörde inte ens kortet efter jag hade fått det och vi kände och vände på det innan jag höll det upp och ner. Så häftigt (men lite irriterande) ;)
 
Dagen efter åt vi även en fantastisk frukost som vi njöt av länge, innan det var dags för att packa och åka hem igen. Hur störigt är det inte att när jag för första gången sen Alicia föddes, ska sova helt själv (även utan Tobbe), så vaknar jag kl. 07:00 och är superpigg? Lyckades dock ligga och somna om en stund till innan de andra vaknade. 
 
Vi har redan bestämt att vi måste göra om detta nästa år. Perfekt tid på året att besöka ett spa, det är verkligen nu man behöver det.