- Jul på Liseberg 2017

 
Idag blev det Jul på Liseberg med min familj. Vi har haft det som tradition i flera år nu att alltid gå dit innan jul. Så mysigt! Jag älskar också att det ligger riktig snö på marken (för första gången på evigheter) som gav lite mer julkänsla!
 
Vi drack varm choklad, kollade i de olika stånden, spelade på hjulen, utmanade varandra i olika spel & Alicia åkte Flygande elefanterna! Jag vann även center på chokladhjulet, men jag gav bort halva vinsten till en liten flicka som hade numret bredvid. Jag stod och retade min bror som hade numret innan mig och när jag vänder mig om så står hon och gråter för att hon inte vann. Liiiiite dåligt samvete (mest för mitt väldigt dåliga vinnar-beteende ;)) så jag gick fram till henne och gav henne en rulle. Tjejen blev såååå glad och jag blev lite tårögd av hennes lycka över en chokladrulle. 
 
Photoshop har strulat, så jag ligger lite efter i redigeringen av privata bilder. Så det kommer dyka upp lite inlägg nu i efterhand om de senaste dagarna :) Stay tuned!
#1 - - Tess:

Åh, vad härligt det ser ut! :)