- tiden flyger iväg

 
Dagarna bara flyger iväg just nu. Samtidigt som hösten ska bli rolig och spännande så har jag lite ont i magen över att allt ändras nu. Ingen mer föräldraledighet, nu börjar snart det vanliga vardagslivet. Känns ändå skönt att jag börjar jobba nästa vecka och Tobbe & Alicia har en vecka semester kvar tillsammans. Så jag hinner landa lite i jobbet innan de börjar med två veckors inskolning. Eller egentligen har jag väl tre veckor som jag kan landa lite i, innan jag sen ska lämna på förskolan varje morgon. 
 
De senaste dagarna har vi bara umgåtts med nära och kära och varit hundvakt åt min brorsans hund (även kallad Alicias bästis, de släpper inte taget om varandra när de umgås). Däremellan har vi fixat här hemma och bara tagit det lugnt. Igår hade vi även en inplanerad dejt och Alicia sov över hos sin mormor & morfar. Väldigt skönt och lyxigt nu med tanke på hennes kvällar som består av skrik (i sömnen), tårar och antagligen en del mardrömmar. Stackarn! 
 
 
Så jag och Tobbe var iväg och såg på Baby driver på bio. Filmen var jättebra faktiskt och inte alls vad jag hade förväntat mig! Jag var så exalterad så vi var en timme för tidiga. Eller så hade jag sett helt fel på tiden. Sjukt störande när vi hade lite saker att göra hemma innan. Men inget ont som inte har något gott med sig; vi fick istället bara sitta och prata & njuta av varandras sällskap utan några andra måsten. 
 
#1 - - Mirre Sweetwords:

Ja tiden bara flyger iväg och man känner man hinner inte alls allt man vill, =D

Svar: haha nä verkligen inte :)
Jennifer