- älskade lilla du

 
Kan ni förstå att min lilla lilla bebis ska börja förskolan imorgon?! Vad hände där? Hur kan hon vara så stor så hon klarar av det? Eller snarare; hur kan jag ha varit mamma så länge så att jag klarar av det? Hahaha.. För egentligen vet jag ju att Alicia kommer klara detta galant och kommer tycka att det är superroligt. Men ja... Det gör ont i mammahjärtat att tiden går så förbannat fort. 
 
Tänk att du blir två år om sex veckor... 
 
 

- dagen efter

 
Igår var vi på bröllop då Tobbes syster gifte sig! Jag har för första gången i mitt liv gått som bara gäst på ett bröllop, vilket var sjukt ovant, haha! Det var superfint och roligt, så idag har vi mått som vi har förtjänat ;) Lite segt att ha en sån här dag, dagen innan jag börjar arbeta på 100% igen. Eller nej, typ 200% med tanke på företaget som har högsäsong just nu. Så ni som känner mig privat, är jag inte tillgänglig nu en period så hittar ni mig på någon av min arbetsplatser ;)
 
Men som vanligt så piggnar man till sig framåt kvällen och nu känns det typ helt omöjligt att gå och lägga sig. Samtidigt som jag vet att jag måste ligga i sängen snart, annars kommer jag aldrig orka. Sömnen för mig har alltid varit a och o. 

- tiden flyger iväg

 
Dagarna bara flyger iväg just nu. Samtidigt som hösten ska bli rolig och spännande så har jag lite ont i magen över att allt ändras nu. Ingen mer föräldraledighet, nu börjar snart det vanliga vardagslivet. Känns ändå skönt att jag börjar jobba nästa vecka och Tobbe & Alicia har en vecka semester kvar tillsammans. Så jag hinner landa lite i jobbet innan de börjar med två veckors inskolning. Eller egentligen har jag väl tre veckor som jag kan landa lite i, innan jag sen ska lämna på förskolan varje morgon. 
 
De senaste dagarna har vi bara umgåtts med nära och kära och varit hundvakt åt min brorsans hund (även kallad Alicias bästis, de släpper inte taget om varandra när de umgås). Däremellan har vi fixat här hemma och bara tagit det lugnt. Igår hade vi även en inplanerad dejt och Alicia sov över hos sin mormor & morfar. Väldigt skönt och lyxigt nu med tanke på hennes kvällar som består av skrik (i sömnen), tårar och antagligen en del mardrömmar. Stackarn! 
 
 
Så jag och Tobbe var iväg och såg på Baby driver på bio. Filmen var jättebra faktiskt och inte alls vad jag hade förväntat mig! Jag var så exalterad så vi var en timme för tidiga. Eller så hade jag sett helt fel på tiden. Sjukt störande när vi hade lite saker att göra hemma innan. Men inget ont som inte har något gott med sig; vi fick istället bara sitta och prata & njuta av varandras sällskap utan några andra måsten. 
 
Visa fler inlägg