- när det är värt det

 
Herregud, vad negativ jag lät i förra inlägget angående de båda jobben! Märks att jag är galet trött. Vi har en liten dam som inte sover så bra på nätterna just nu, plus att man nu måååååste gå upp tidigt & sen kämpa sig med att få på samma lilla dam kläder innan man kan gå iväg till förskolan. Det är typ hallelujah-moment varje gång jag har tagit mig till jobbet, det känns lite som dagens mål :) haha. 
 
Idag skulle det även vara Alicias första skolfotografering. Fick på henne en fin klänning (efter mycket om och men), lämnar henne på förskolan och sätter mig på jobbet för att kolla mailen & får då upp att fotograferingen är inställd. Kuuuul. Så nu måste vi göra om den processen i framtiden.
 
MEN! Det bästa på hela dagen är att hämta henne på eftermiddagen. Hennes ansikte när hon får syn på mig och den bamsekramen jag får - sååå underbart! Sen överöser hon en med massa pussar, presenterar mig för några kompisar eller visar mig någon lek. Bästa bästa bästa! Då är hela morgonen och natten som bortblåst. 

- första dagen & att våga

 
Så här såg min lilla skrutt ut, första riktiga dagen på förskolan! Så stor, men ändå så liten. Precis som jag anade så blev det en del tårar när jag skulle lämna igår, men det gick över så fort jag hade gått berättade pedagogerna. Precis så som det är hemma när jag ska iväg och hon ska vara med Tobbe, haha! Händer såklart inte varje gång, men vissa dagar är hon mer mammig än andra. ;) 
 
Förövrigt är det fullt ös på alla fronter. Jag inser att det inte kommer gå att jobba med dubbla jobb så länge till. I alla fall inte om jag och Tobbe ska få någon tid tillsammans eller om jag ska få lite tid till återhämtning på kvällen. Hur kul det än är, vilket det givetvis är, så kommer jag inte orka. Just nu är det mitt vanliga jobb, hämta Alicia, laga mat, åka och träna (eller Tobbe åker & jag är med Alicia), komma hem eller umgås & natta Alicia och sen jobba med företaget tills jag ska sova. Ekorrehjulet är igång alltså! Men men, ska bara våga ta steget och gå ner i tid på det vanliga jobbet... 

- det riktiga livet

 
Tiden bara springer iväg just nu. Inskolningen för Alicia har gått superbra! Hon blev ledsen en gång när Tobbe skulle lämna, men det gick över innan han ens hann gå därifrån. Imorgon börjar dock det riktiga livet och jag ska lämna henne för första gången. Hon är väldigt mammig just nu och det blir två timmar tidigare imorgon än vad det har varit under inskolningen, så det ska bli intressant.. Ni kan väl tänka på mig imorgon vid 07:00. 
 
 
Visa fler inlägg