- wild and crazy

 
Lite wild and crazy så klippte jag av håret idag! Så skönt med lite kortare hår, även om jag alltid har älskat mitt lite längre hår. Min frisör satte nästan i halsen när jag föreslog detta igen. Klippte en liknande frisyr när Alicia var bebis/nyfödd, mest för att amningen gjorde så att man tappade så mycket hår men också för att det var så slitet.
 
Efter det blev det en shoppingtur med mamma och syrran i stan. Jag höll dock hårt i plånboken och köpte bara en present. Jag längtar så mycket till London nu, både efter själva resan men också shoppingen! Varje gång jag har varit i närheten av butiker så smsar jag Tobbe "Du ska bara veta hur duktig jag har varit nu som inte har shoppat". Det finns ju så mycket fint i butikerna nu!
 
Nu på kvällen blev det äntligen träning igen! Har ju varit sjuk och mått dåligt i perioder nu, så träningen har fått prioriteras bort. Imorgon kör jag igen, då jag nämligen har turen att min mamma kan vara barnvakt på dagen! Det kan man ju inte bara kasta bort... ;)
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Snyggt den längden har jag typ nu =D

Svar: tack :) ja det är verkligen en skön längd haha
Jennifer

#2 - - Mallan:

Det blev ju superfint 😍 önskar att jag också vågar! 🙄

Svar: haha :) jag hade ångest när jag gjorde det första gången, men denna gången tänkte jag att det växer ut snart igen ;P det är ju ändå bara hår haha
Jennifer

#3 - - Mamma Malin:

Åh tycker det är så skönt att göra så. Jag brukar alltid göra ganska stora förändringar när jag är hos frissan men så klipper jag mig bara typ två ggr om året ;)

Svar: jag är så feg så jag brukar bara toppa håret varje gång ;P men nu så!
Jennifer

#4 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Åh härligt med klippning :)

Svar: ja verkligen!
Jennifer

#5 - - Lisa Karlberg:

Som du kommer att njuta av all shopping när du väl är där! Lätt värt det!

Svar: hahaha ja eller hur :D
Jennifer