- påskhelgen

 
Vi har haft en fantastisk påskhelg! I fredags umgicks ju vi med våra vänner och sen har resten av helgen tillägnats åt familjen. I lördags blev det påskmiddag hos mina föräldrar. Vi åt den galet goda laxen, som vi har haft som tradition att äta på påsk sen jag var liten. På den tiden var det dock morfar som fixade detta (sen tog mamma & pappa över det mer & mer). Nu på senare år har det blandats in lite korv, köttbullar & smörgåsar då både jag och syrran har skaffat respektive som inte äter så mycket lax (vad är det för fel på dem? ;))
 
Igår var vi med Tobbes familj och åt påsklunch på restaurang. Detta har också blivit en tradition sen några år tillbaka och det är sååååå gott & trevligt! Dessa två måltider har verkligen blivit favoriter hos oss och en stor anledning till att jag älskar påsken så mycket. Inte lika mycket krav och stress innan, som vid julen. Samtidigt som man får ett avbrott i vardagen och hinner umgås på ett annat sätt.
 
 
 
Idag har vi bara tagit det lugnt och rensat i garderoberna! Bara det tog sin lilla stund... Sååå skönt att få bort grejer man ändå inte använder. Så nu i veckan ska det skänkas tre kassar med kläder! 
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Men du så mysigt det låter :)

Svar: det var det!
Jennifer

#2 - - Celine:

Så himla härliga bilder!

Svar: tack :)
Jennifer

#3 - - Mirre:

Så trevligt ni haft i påsk

Svar: ja verkligen :) hoppas ni har haft det med
Jennifer