- London #5

 
Till middag på tisdagen hade vi bokat bord på Jamies Italian. Det är alltså en utav Jamie Olivers restauranger i London och vi hade hört så mycket bra om detta ställe. Det var väl inget fel på maten egentligen, men heller inget wow. Och jäklar va snurrig personalen var. Först hade de inte alls koll på vår bokning (trots att vi hade boknings bekräftelse och även fått en påminnelse på dagen) och sen fick vi fel menyer två gånger. Första gången fick vi allihopa fel (vi hade beställt ett koncept med tre rätters där man hade färre antal maträtter att välja på och då blev allt till ett fast pris - detta promotades på hemsidan vid bokning). Andra gången fick tre av fyra samma meny - så jag fattade ingenting när de andra tre pratade om olika rätter. 
 
Så tyvärr drog allt krångel ner betyget på restaurangen, vilket var tråkigt. Så ja, det är väl inget jag rekommenderar att gå på, men inget jag skulle avråda ifrån heller ;)
 
 
 
Efter middagen gick vi förbi Lego Store och barnen fick leka lite. Eller ja, barnen och papporna... ;) Lions föräldrar köpte även hans första duplo! Vi ville köpa sånna plattor att kunna bygga större grejer på, men de var slutsålda. Men istället fick vi en kod så man ska kunna beställa hem fraktfritt från deras hemsida - jag ska försöka testa detta nu i helgen! På vägen hem från Lego Store promenerade vi genom China Town...
 
 
 Mot kvällen märkte vi att Alicia blev sämre igen (läs mer här), hon hade ändå varit pigg under dagen och varit igång nästan som vanligt. Förutom att hon hade ätit sämre & sovit lite mer på dagen än vad hon brukar (inte jättekonstigt med tanke på den natten). Låt er inte luras av att Alicia sitter glatt vid sin mat på restaurangen, hon åt några av våra pommes frites och lite frukt - annars var det inte mycket som gick ner.
En kommentar publicerat i Resor
Taggar: London, London barn, Resa med barn
#1 - - Mirre Sweetwords:

Tråkigt att hon verkar vara sjuk. Samt synd att det strula med maten

Svar: ja :( inte kul
Jennifer