- London #3

 
Natten till tisdag var nog den värsta natten vi någonsin har haft med Alicia. Hon skrek och skrek och skrek. Hela hennes lilla kropp skakade och hon mådde bara så dåligt. Ni vet paniken på natten när inget man gör är bra? Så det slutade med att Alicia skrek & grät och jag grät. Så tillslut satt jag och vaggade henne i min famn (båda fortfarande gråtandes) tills hon lugnade ner sig. Vi preppade henne med alvedon och försökte sen somna om (med Alicia sovandes på mig). På kvällen/natten tog hon sig för öronen, så jag var sååå nojig över att hon hade åkt på öroninflammation. 
 
Dagen efter försov vi oss till frukosten, men våra underbara vänner väntade in oss så vi hann åka ifatt dem där vi hade bestämt att vi skulle äta. Innan vi kom iväg ville jag bara åka hem. Jävla skit resa. Men som tur var vände det lika snabbt igen och vi hade en fantastisk morgon. Även om hela frukosten gick ut på att få i Alicia någonting, hennes aptit var inte jättestor, men min frukost (supergod yoghurt & müsli) var lite intressant, så det fick hon äta.
 
Även detta ställe - Bill's - kan vi verkligen rekommendera! Supermysigt och gott. Vi försökte komma fram till vilket ställe som var favoriten, men vi alla fyra tyckte olika och ärligt talat kunde inte jag bestämma mig heller. 
 
 
En kommentar publicerat i Resor
Taggar: London, Resa med barn
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Ohh man blir ju så ställd och orolig då de blir sådär. Kanske hon fått lock eller något för öronen efter flygresan???

Svar: Vi upptäckte någon dag senare att det som tur var bara va tänderna!
Jennifer