- London #2

 
Måndagen började vi med en dunderfrukost på The Ivy Chelsea Garden. Jag rekommenderar verkligen alla som vill äta en större frukost och är i London, att gå dit! Supergod mat och jättemysigt ställe. Det har även varit så mysigt och gott att börja dagen med en färskpressad juice. Även Alicia har hoppat på den "traditionen", men är det semester så är det! 
 
Vi åkte ju till London framförallt för shoppingen, så även idag blev det shopping. Vi besökte den legendariska Harrods och sen även Disney Store. I båda butikerna gick Alicia loss på leksaksavdelningarna. Så kul att se henne upptäcka och utforska. Hon är ju även i en väldigt bra ålder där hon inte vill ha allting, utan det räcker med att hon får känna och kolla lite. Annars hade vi nog inte haft en lika glad unge på vägen ut ur de butikerna ;) 
 
Jag shoppade även loss på Primark igen, fast till mig själv. Dock lämnade jag tillbaka allt dagen efter då storlekarna var såååå konstiga. 
 
 
Vi pausade även i shoppingen för att leka lite med Alicia, så hon fick springa av sig. Vi köpte en billig studsboll på Primark dagen innan, som visade sig vara det bästa köpet någonsin. Det är glitter i den och den blinkar när man studsar - kan det bli bättre för en 1,5 åring? ;) 
 
På eftermiddagen började vi märka att Alicia blev hängig, men vi hoppades bara på att hon var trött efter den långa dagen, men va fel vi hade....
En kommentar publicerat i Resor
Taggar: London, London barn, Resa med barn, the ivy chelsea garden
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så mysigt det ser ut :)

Svar: det var det!
Jennifer