- London #1

 
Idag kom vi hem efter några underbara dagar i London! Vi har haft det så bra, även om vissa saker inte blev som vi hade tänkt. Men mer om det i kommande inlägg... 
 
Det gick strålande att flyga och resa med Alicia! Vi hade ju läst på innan och fått tips för att underlätta flygningen för henne. Så vi hade ju laddat mobilerna med filmer, packat ner pennor & papper som hon älskar och flera böcker. Ingenting använde vi under flygresan... (Det ironiska var att jag inte hade fixat något till mig själv, som tur är har jag alltid nedladdade podcast-avsnitt så det fick jag roa mig med, plus at flyget hade WIFI, så jag kunde läsa lite bloggar) Men 30 minuter innan avresa så gav vi henne nässpray och inför uppstigning så fick hon dricka välling (locket för öronen släpper snabbare om man sväljer), även fast hon inte brukar ha det till frukost. Det gick toppen och hon skrattade till och med när flygplanet "tog sats", efter en liten stund så somnade hon i min famn. På hemresan fick vi skynda med att ge henne välling innan planet hade börjat åka, för hon ville somna redan på flygplatsen. Så när planet var redo för att flyga så hade hon somnat i min famn och vaknade cirka 20 minuter innan landning. Underbart!
 
I söndags landade vi kl. 10:00 i ett soligt och varmt London. Efter att ha lämnat väskor och ätit lunch så tog vi en promenad genom Hyde Park. Det var verkligen strålande solsken och nästan sommarkänslor. Vi bodde precis bredvid parken och följde man bara parken till andra (lång)sidan så hamnade vi på Oxford street. Vi hade ju verkligen sett framemot Primemark så vi gick ivrigt in där! På söndagen fokuserade vi på barnkläder och även om vi hittade en hel del så blev vi ändå lite besvikna på utbudet. Jag vet inte om vi hade alldeles för höga förväntningar eller om det faktiskt bara var dåligt utbud, haha! Men ja.. Det blev ju ändå en hel del i slutändan så jag är ändå lite nöjd. Sen känns det även bra att vi har köpt varierande storlekar till henne. Både sånt hon ska ha nu, till sommaren och till hösten/vintern. 
 
 
På kvällen på söndagen tog vi en promenad återigen i Hyde Park i solnedgången för att få Alicia att somna. Det blir lite sisådär med rutinerna när man är ute och reser och framförallt måste väcka barnen tidigt. Men efter en stund så somnade hon så sött i vagnen och vi kunde avsluta kvällen i parken tillsammans med Elin & Hampus.
 
Jag ber om ursäkt om texten ovan är sjukt flummig. ;) Jag skyller på att vi har sovit lite de senaste dagarna och gick upp 5:30 imorse. Det ska bli såååå skönt att få sova i sin egna säng inatt! 
2 kommentarer publicerat i Resor
Taggar: London, Resa med barn, flyga med barn
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så underbart :)

Svar: ja :)
Jennifer

#2 - - Mirre - Sweetwords:

Men så underbart

Svar: ja :)
Jennifer