- den långa fredagen

 
Igår hade vi en fantastisk dag med våra bästisar! Vi började i stan, då jag fick ett infall och ville fota. Barnen lekte och vi njöt i solskenet. Även om det var rätt kallt i vinden. Efteråt åkte vi och körde lite VR-spel på Hampus jobb. Såååå roligt! Barnen satt glatt och kollade på, när dem inte sprang runt som galningar.
 
 
Tiden flög iväg och när vi hade spelat ett bra tag så åkte vi hem till Elin & Hampus för att käka pizza. Sen hade vi förengångsskull tur med nattningen av barnen (de har en tendens att väcka varandra om de ska nattas i samma lägenhet). Så vi körde en spelkväll! Det är ju bara viktigt att delta men jäklar va gött det är att vinna ;) Vi stupade i säng nån gång vid 00:30 (ja, det är sent när man har en 1,5 åring ;)) och var helt slut! Men jag älskar verkligen sånna dagar, bara ta dagen lite som den kommer och göra roliga saker tillsammans med familj & vänner.
 
Imorse var det såklart min tur att gå upp med Alicia (vi tar varannan morgon när vi är lediga) och jag hade även ett träningspass inplanerat vid 10:15. Trodde jag skulle vara helt slut, men jag tog mig ändå till gymmet och genomförde det. Och jäklar va det känns skönt nu efteråt! 
 
Jag fotade även lite "seriösa" porträttbilder på barnen i parken, men de får dyka upp någon annan dag! Nu ska vi åka och äta påskmiddag hos mina föräldrar.
#1 - - Mirre:

Men så härligt och så tacksamma motiv och miljöer att fota, längtar tills vi får körsbärsblom hit

Svar: ja verkligen :) det är ju det enda körsbärsträdet i hela göteborg just nu hahaha.. Tror de andra börjar blomma närmare maj
Jennifer

#2 - - tess:

Oh vilka underbara bilder. Det är så fint med körsbärsblommor! Fick ett träd när Malin föddes, men än har det inte blommat :'(

Oh! Varit sugen på pizza i fleeera dagar nu!

Svar: Åh vilken bra present :) blommorna kommer snart säekrt!
Jennifer

#3 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så härliga foton :). Så mycket blommor ni redan har på träden :)

Svar: tack :) ja fast detta är bara på ett ställe i Göteborg. Resten av körsbärsträdna brukar inte blomma förrän i maj
Jennifer

#4 - - Lisa Karlberg:

Åh vilken lyckad dag! Älskar också sånr spontant!

Svar: ja eller hur :D det är de bästa
Jennifer