- London #6

 
På onsdagen hade vi siktat in oss på att äta frukost i Notting Hill. Stället vi hade kollat upp hade inga barnstolar, så vi gick till ett ställe bredvid. Det där med barnstolar var ju första frågan när vi skulle äta, jämfört med Sverige så var det inte jättevanligt att det fanns. Men återigen fick vi en jättegod frukost, tyvärr har jag helt glömt av vad stället heter. Efter frukosten gick vi på marknad och besökte den kända dörren från Notting Hill-filmen. Just dörren var väl inget speciellt och framför allt Elin blev väl lite besviken över det ;) haha...
 
 
Då vädret var rätt kasst så bestämde vi oss för att spana in "Natural History Museum". Barnen tyckte det var jätteroligt! Trots att det var väldigt mycket folk på vissa ställen, så var det rätt häftigt att ha varit där! När det var dags att sova igen så begav vi oss ännu en gång på en shoppingrunda. 
 
Under onsdagen upptäckte vi en ny tand i Alicias mun och helt plötsligt var feber och snuva som bortblåst och matlusten var tillbaka. Dagen efter, när vi kom hem, så upptäckte vi ytterligare två tänder. Så all oro och smärta har helt enkelt berott på dessa små tänder! Helt galet att barnen blir så påverkade av det mellanvarven och det är helt sjukt att Alicia har lyckats pricka in att bli dålig på båda resorna hon har gjort i sitt liv. 

- London #5

 
Till middag på tisdagen hade vi bokat bord på Jamies Italian. Det är alltså en utav Jamie Olivers restauranger i London och vi hade hört så mycket bra om detta ställe. Det var väl inget fel på maten egentligen, men heller inget wow. Och jäklar va snurrig personalen var. Först hade de inte alls koll på vår bokning (trots att vi hade boknings bekräftelse och även fått en påminnelse på dagen) och sen fick vi fel menyer två gånger. Första gången fick vi allihopa fel (vi hade beställt ett koncept med tre rätters där man hade färre antal maträtter att välja på och då blev allt till ett fast pris - detta promotades på hemsidan vid bokning). Andra gången fick tre av fyra samma meny - så jag fattade ingenting när de andra tre pratade om olika rätter. 
 
Så tyvärr drog allt krångel ner betyget på restaurangen, vilket var tråkigt. Så ja, det är väl inget jag rekommenderar att gå på, men inget jag skulle avråda ifrån heller ;)
 
 
 
Efter middagen gick vi förbi Lego Store och barnen fick leka lite. Eller ja, barnen och papporna... ;) Lions föräldrar köpte även hans första duplo! Vi ville köpa sånna plattor att kunna bygga större grejer på, men de var slutsålda. Men istället fick vi en kod så man ska kunna beställa hem fraktfritt från deras hemsida - jag ska försöka testa detta nu i helgen! På vägen hem från Lego Store promenerade vi genom China Town...
 
 
 Mot kvällen märkte vi att Alicia blev sämre igen (läs mer här), hon hade ändå varit pigg under dagen och varit igång nästan som vanligt. Förutom att hon hade ätit sämre & sovit lite mer på dagen än vad hon brukar (inte jättekonstigt med tanke på den natten). Låt er inte luras av att Alicia sitter glatt vid sin mat på restaurangen, hon åt några av våra pommes frites och lite frukt - annars var det inte mycket som gick ner.

- London #4

 
På tisdagen var det även dags att vara turist på allvar. Så vi tog en långpromenad och bockade av klassikerna: Big Ben, London Eye, Westminster, Buckingham Palace. Vi hamnade även mitt i ett vaktbyte och en parad för i tisdags var det tydligen någon prisutdelning på Buckingham Palace, så det var avstängt på gatan och jättemycket folk. Efter att ha tagit den typiska turistbilden, så gick vi vidare mot Westminster och de andra sevärdigheterna.
 
 
Lagom till att barnen vaknade så gick vi till Hamleys och kollade in alla leksaker! Så häftigt ställe! Även på detta stället var jag sååå tacksam över att Alicia är i en bra ålder, där hon inte vill ha allting ;) Dock gick vi ut därifrån med några badleksaker och en leksakskanin. 
 
 
 
Visa fler inlägg