- 12 månader

 
Jag ska sluta tjata om hur fort tiden har gått och hur tacksamma vi är. Men det är svårt att skriva om annat när det är det enda man känner just nu! Så sjukt att jag i och med Alicias födelsedag även avslutar månadsbilderna. Lite skönt också, för damen (som ni ser) ville inte alls va med sista månaderna. Det var roligare att leka med dekorationen eller rulla runt eller krypa iväg... Jag vet att jag sa att jag skulle fortsätta, men typ en gång i halvåret. Men struntar nog i det och går över till "vanlig" bilder istället - så som den som jag la upp igår. Sådana bilder kommer hon inte slippa undan ifrån ;) 
 
Idag är det äntligen fredag! Det ska bli såååå skönt med helg, även om jag ska jobba båda dagarna. Imorgon blir det bröllopsfotografering och på söndag måste jag få klart studion. För nästa helg drar alla porträttfotograferingar igång! Men däremellan ska jag gosa med min lilla älskling!
 
Ikväll kommer Alicias faster & farbror hit för att fira hennes födelsedag. Fuskisarna var utomlands när vi hade hennes kalas...

- throwback thursday

 
Så här såg det ut för ett år sedan, vi var inne i vår lilla lyckobubbla! Eller snarare chock-bubbla. Alicia föddes ju i v. 36 vilket vi inte alls var förberedda på. Och bara några dagar innan hade vi fått veta att den 14 oktober skulle det bli planerat kejsarsnitt, då hon låg i säte och hade låg vikt. Så vi var väldigt förvirrade när vattnet gick den natten. Kan till och med höra våra nervösa skratt undertiden vi packade BB-väskorna. Allt kändes så skumt och varje gång jag skrattade så tryckte jag ut mer fostervatten vilket gav mig lite panik (kändes som jag kissade på mig varje gång), men vi kunde ändå inte sluta skratta.
 
Jag har ju skrivit om förlossningen, för den som är intresserad och har missat det... 

- 1 år

 
Grattis på födelsedagen min lilla älskade skrutt! För exakt ett år sedan kom du till världen. Du har definitivt gjort våra liv så mycket bättre och roligare! Så konstigt att du har funnits i våra liv i ett helt år, samtidigt som jag knappt kommer ihåg vad vi gjorde innan.
 
Eller okej, där ljög jag lite. De senaste dagarna har allt med IVF:en slagit mig i ansiktet. Gråtit över hur tacksamma vi är och att, hur klyschigt det än låter, så är det verkligen värt det! Blod, svett och tårar under så lång tid, men jag skulle kunna göra om det igen och igen och igen! Bara vi får Alicia i slutändan... 
Visa fler inlägg