- när varje andetag gör ont

 
Såhär såg det ut i fredags när vi var hemma hos Lion & hans familj för lite tacomys! Barnen slogs om majsen, så låt er inte luras att Alicia sträcker fram sin arm lite gulligt i en sekund ;) Haha...
 
Idag har varit en sån blandad dag. Imorse runt 9:00 så lyfte jag Alicia och kände hur det knäppte till i ryggen. Det gjorde ont, ömmade, men smärtan dämpades ändå rätt fort så det gick bra. Alicia åt frukost (läs: bet loss bitar ifrån smörgåsen och slängde det på golvet), vi lekte och gjorde oss iordning. I väntan på att Lion skulle äta så somnade Alicia i sin vagn vid 11:30 och jag tänkte vila ryggen undertiden. Precis när jag lägger mig ner så hugger det till och strålar från ryggraden (i höjd med bh-bandet) ut mot vänstersida. Alltså så jäkla ont. Får tårar i ögonen och inser snabbt att jag inte kan komma ur sängen. Varje andetag gjorde så ont. Så jag ringde Tobbe i panik och grät (alltså gråta när det är jobbigt att andas är ingen bra kombination), men han hade ingen bil (samåker med min bror), ringde mamma som såklart var iväg och fick tillslut tag på min pappa som kom snabbt och var hos mig inom 15 minuter. Hade jag varit ensam så hade jag ju kunnat ligga i sängen till Tobbe km hem, men min panik var ju över att Alicia kommer vakna. Men som tur var så vaknar hon precis när pappa tar i handtaget. 
 
Pappa tog hand om Alicia och åt mat med henne. Undertiden ringde jag sjukhuset och fick råd och därefter hjälpte pappa mig ur sängen. Troligtvis är det en sträckning i muskeln på grund av felbelastning. Till saken hör att jag har haft väldigt ont i mina leder de senaste dagarna. Ledvärken gör ju att jag sover dåligt, spänner mig osv. Så ja.. Det blir en ond cirkel. Men har det inte blivit bra i slutet av veckan så måste jag söka vård. Just nu känns det lite bättre (efter smärtstillande, vila, värme & tigerbalsam) men det är sjukt jobbigt att sitta upp. Och att ligga ner. Och att stå. Så ja...
 
Är väldigt tacksam för all hjälp jag fick idag av både pappa och Elin, som fick ta hand om oss sen när min pappa inte kunde mer. Fick dock sååå dåligt samvete över att jag var tvungen att boka av en fotografering jag skulle haft på eftermiddagen. Men det kändes lite smått omöjligt. Kunden var dock väldigt förstående som tur var!

- brunch

Så kul att öva på att gå i trappor!
Världens sämsta gruppbild, där Alicia har foten på bordet? Haha... Jag hade solen i ögonen så såg ingenting och fick bara trycka av. 
Min huvudrätt - "dagens fångst"
Tobbes huvudrätt 
Alicias moster sprang runt och lekte med henne.
Vi fick ta några pauser emellanåt för det var någon som inte ville sitta stilla
Det är sååå fint på posthotellet! Här var precis innan vi skulle gå och de flesta andra redan hade gått.
Gosar med faster
Efterrättsbuffén med såååå mycket gott!
 
Idag har vi varit på världens godaste brunch (vilket den även har blivit utsedd till) på Clarion Hotel Post. Har ni inte ätit brunch där så gå dit! Så gott! Man börjar med en buffé till förrätt, därefter har man beställt in en huvudrätt och sen avslutar man med efterrättsbordet! Detta är andra gången vi är där och vi var lika nöjda den här gången. Förra gången var i där i januari då vi hade gett brunchen i julklapp till våra föräldrar. Tips! Det var mycket uppskattat även då. Dagens brunch drog jag ihop för några veckor sedan. Idag var nämligen min enda lediga lördag på flera veckor, så det ville jag fira och njuta av lite extra ;)
 
Nu är jag fortfarande sååå mätt så jag ska lägga mig i soffan framför en film!

- kläder efter väder

 
I tisdags var det premiär för Alicias overall. Jag älskar hennes fleecejacka och tycker det är så smidigt. Men ja.. Vissa dagar är det ju så kallt så då behöver hon ha overallen. Det är ju riktigt jobbigt att klä henne nu. Så svårt att veta om hon har tillräckligt eller om det är för mycket? Hon sitter ju även stora delar av tiden i vagnen, när vi är ute, och där har hon ju sin varma & gosiga åkpåse. Men ja.. Lite ångest varje gång ;) 
 
Men känns skönt att vi ändå är redo för vintern. Hennes nya skor (som ni ser lite av på bilden) kom för någon vecka sedan och passar perfekt! Skrutten har även lärt sig hur man går med skor nu också. Såg så roligt ut i början när hon fick på sig skor. Helt plötsligt var benen sååååååå tunga. Men nu så går det undan!
Visa fler inlägg