- träningsuppdatering

 
Hur går det med mitt mål då? Det var ett tag sedan jag kommenterade det här. Men ja, det går väldigt bra med träningen! Jag snittar väl fyra pass i veckan och mitt mål är minst tre men helst fem. Men just nu är det för mycket fotojobb för att jag ska hinna med fem pass, så det får bli ett senare projekt. Det är roligt att gå dit och det är så skönt att ha olika personer att gå dit med. Nästan hela min familj tränar där, vilket gör att man alltid har någon som drar dit en om man har sagt att man "kanske ska träna". 
 
Sockerintaget går det mindre bra med. Det här jäkla giftet alltså. Men jag försöker och kämpar. Det värsta var att jag gjorde en mätning på gymmet som läser av hur din kropp är fördelad. Alltifrån vätska till muskler & fett. Även hur din styrka sitter i kroppen. Eh ja. Tragisk läsning i mitt fall, även om jag är mycket väl medveten om vad jag måste jobba med så var det skönt att få det bekräftat. Det är mina jäkla tjugo kilo som jag "måste" bli av med. PT:n som hjälpte mig tycker dock det räcker med 10-12 kilon, men ja. Vi får väl se var vi landar i slutändan.
 
Mitt mål är ju bara att orka vara en pigg och glad mamma till Alicia, som o r k a r leka och vara med henne. Jag tycker att den delen har blivit mycket bättre, framförallt med tanke på hur aktiv Alicia är nu. Det är slut på de lata dagarna i soffan, hon är överallt! Men det är inte jobbigt längre att ta sig upp och ner på golvet, vilket det var innan. Nu hoppas vi bara att den jäkla vikten vill minska lite också...
#1 - - Amanda:

Härligt att det går bra med träningen!! :)

Svar: ja :) superskönt
Jennifer

#2 - - Lisa Karlberg:

Jag håller med dig; det jäkla sockret! Äter varje dag. Kan inte sluta!

Svar: Ja :( alltså så vidrigt egentligen, men jag kan inte sluta
Jennifer

#3 - - beccalundin.blogg.se:

Vikten får inte minska för fort, ta de Lungt😃 Kram

Svar: sant :) men den minskar ingenting just nu.
Jennifer