- stressen, pressen & jul

Tomtemor & tomtefar var i studion för ett tag sedan / Foto: MomentsbyJennifer.se
 
 
Jag är så nöjd! Förra helgen beställde jag alla julklappar till Alicia som hon ska få av oss (beställde även presenter till Alicia åt min mormor & några grejer åt mina föräldrar). Så skönt att ha det avklarat så att vi slipper stressa med det sen! Nu ska vi bara slå in grejerna.. Jag tycker det är såååå tråkigt. Och så snubblade jag över det här inlägget som Blondinbella har skrivit baserat på en annan blogg.
 
 
1. Jag håller med ursprungsinlägget. Det är sjukt, men det är ju så nu. Jag märker det på mitt jobb och jag märker det i vissa umgängen. Det ska vara fint. Julklapparna ska matcha, trots att pappret rivs av om några minuter. Barnkalasen ska vara på så roliga ställen och påhittiga platser så att föräldrarna är helt slut innan dagen ens har börjat. Jag hoppas verkligen att den trenden vänder innan det är dags för Alicia, men jag tror dessvärre inte det.
 
2. Nej, Blondinbella, du har även råd att slippa tänka på vissa saker också. Du har råd att ta hjälp med kalas, halloweenfester osv. Sen håller jag verkligen med om att vi måste spara på vår egna energi. Det kan inte vara perfekt överallt. Inte konstigt att så många går in i väggen. Men herregud vad Tobbe skulle bli galen på mig om jag hade svarat "det där har vi redan diskuterat". Framförallt med tanke på Tobbes minne.... 
 
3. Jag tror Tobbe får äran att slå in Alicias julklappar. Ska jag säga det nu så att det är slutdiskuterat? ;) Nä, jag kommer behöva påminna många gånger. 
 
4. Det är sju veckor kvar till julafton! Det är nog första året på länge som jag är så taggad inför jul! Ska bli så kul att se Alicias min när hon ser tomten för andra gången i sitt liv. Eller första. Hon var knappt tre månader förra året, så det räknas väl knappt?
 
 5. Jag tog upp vinterjackan idag.... Det var 2 grader och snöblandat regn när jag satte mig i bilen kl. 09:00 imorse. Vad hände?
#1 - - Mirre:

Ja det är tråkigt det där då det ska vara det perfekta kalaset hela tiden, känns som kalaset är mer för föräldrarna mer än barnet då, de bryr sig ju inte om i fall de har trendigaste paketpappret eller det som är mest inne att baka nu till kalas, de vill ju bara öppna paketen, samt mosa i sig bakverken. Vi har hyrt en lokal då tösen fyller, men det är helt enkelt för vi inte kommer ha plats här hemma

Svar: Ja men eller hur! Eller om kalaset mest är till för instagram......
Jennifer

#2 - - beccalundin.blogg.se:

Ja funderade också på att ta fram vinterjackan nu, riktigt ruskigt ute.

Fin bild.

Dagen innan julafton slå jag o min man alla klappar ihop.

Svar: Åh vilken mysig tradition :) får säkert bli nåt sånt för oss också
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Hahahahaha jag ääääälskar att slå in julklappar! De matchar dock inte för fem öre!

Svar: hahahaha usch ;) så tråkigt ju!
Jennifer