- snabbare än blixten

 
Igår satte Tobbe (äntligen) upp skylten på företagets lokal! Så nu hoppas jag att det blir lite lättare för kunder att hitta rätt. Oftast får jag stå och ha lite koll i fönstret och öppna dörren när man ser folks förvirrade ansikten. Undertiden Tobbe skruvade på utsidan så försökte jag fotografera Alicia. Helt omöjligt att vara fotograf & mamma i detta läget. Men fick i alla fall två bilder innan hon sprang iväg. Lilla snuttan! Hennes hår har verkligen växt mycket, men det är fortfarande väldigt kort där fram. Enligt BVC & barnmorskan (innan hon ens var född) så är det för att hennes huvud/panna satt fastklämt mellan mina revben och insidan (hon satt ju i säte). Så mina revben har "skavt" bort håret och på grund av det saktat ner (?) håret där... Så sjukt! :) Men hon hade ju en jätterolig frisyr när hon var nyfödd. By the way: "Jättemycket hår" kanske det inte är för er. Men jag hade inte ens den längden på hår när jag var två år gammal. Så i min familj har hon väldigt mycket hår ;) 
 
Idag ska vi testa det nya Espresso House som har öppnat på Allum. Och med vi så menar jag, jag & Elin! Äntligen ett till café i närheten. Dags att ta "latte-mamma" till en ny nivå ;) Eller okej, jag erkänner. Jag är mest sugen på deras creem cheese bagel. 
 
#1 - - Fanny:

oj det där med att håret skulle påverkas av det har jag aldrig hört förut.. men man lär sig nya saker hela tiden :D Supersöt iaf!!

Svar: Haha nä inte jag heller. Men det är å andra sidan inte jättemånga barn som hamnar i den "vinkeln". Då man oftast är åt rätt håll eller så sitter man rakt upp och huvudet hamnar emellan revbenen och inte under.
Jennifer

#2 - - Marie:

Mysigt med fika och ja ibland är det svårt med foto på dem, men hon vart ju jättefin lillsnurpa, så stor hon blivit

Svar: Ja eller hur :) stora tjejen nu!
Jennifer