- smärta, tålamod & kärlek

 
Äntligen är min rygg bra igen! Det tog några dagar med massage, tigerbalsam, lugn träning och vila för att få bort smärtan ifrån vad som antagligen var en sträckning. Jag var rätt nojig där ett tag då jag har väldigt mycket fotojobb just nu, så har verkligen inte tid att vara dålig (som om man någonsin har det haha). Men jag fick flytta på två fotograferingar i början av veckan och som tur var så är alla så förstående. Men nu är jag så taggad på morgondagens fotograferingar!
 
Annars håller vi (läs: Tobbe) på och tapetserar en fondvägg i köket. Det kommer bli så bra! Det är nästan så att jag inte vågar fråga när vi ska fixa hallen också, då Tobbe alltid står och svär när han ska fixa någonting här hemma. Alltid något som krånglar och Tobbes tålamod i sådana situationer är lika bra som mitt ;)
 
Bilderna till vänster togs för ett år sedan och bilderna till höger idag. Det är så galet hur mycket hon har växt! Hon var definitivt lättare att fotografera för ett år sedan, men hon är så jäkla rolig nu! Älskade lilla skrutt! Vissa dagar blir man verkligen påmind om hur tur man har haft, tänk att vi äntligen fick vår Böna tillslut!
#1 - - Netti Starby:

Vad skönt att ryggen är bra nu och vad roligt att ni fixar med hemmet :-D Kramis

Svar: ja så roligt :)
Jennifer

#2 - - Sanya:

Skönt att din rygg är bättre! Det är så jobbigt att gå runt och ha ont..

Svar: ja verkligen :(
Jennifer

#3 - - Marie:

Skönt att du är bra i ryggen och kul med tapet i köket, ska bli kul att se =D

Svar: ja :) ska visa så fort allt är klart, vi har en sista grej kvar
Jennifer

#4 - - beccalundin.blogg.se:

Vill se hur köket blev sen, spännande

Svar: det ska ni få se :)
Jennifer