- en helt vanlig söndag

 
Söndagar betyder för det mesta fotojobb och idag avslutade vi även dagen med att göra allt pappersarbete för företag. Sååå tråkigt, men så nödvändigt och inget man kan strunta i tyvärr. Jag är så tacksam som har min pappa som hjälper mig med allt sånt! Annars har jag fotat en del idag, men framförallt suttit väldigt mycket vid datorn. Att min rygg knasade sig i veckan gjorde att jag hamnade lite efter, så idag har jag tagit igen allting. Flera kunder har fått sina bilder och det känns så skönt!
 
Söndagar betyder även babysim! Nu är vi inne i tredje kursen och det är så roligt att se hur många framsteg Alicia gör i vattnet. I slutet av förra kursen lärde hon sig att hålla fast i kanten och även klättra upp från kanten. Så fantastiskt och helt sjukt! Väldigt bra att kunna ifall man ramlar i vattnet...
 
Efter babysimmet var vi hos mina föräldrar, eftersom pappa & jag skulle jobba, men det bjöds även på god middag. Och Alicia var sååå lycklig som fick klappa och leka med Hubbe. Hubbe var dock inte lika glad, även om han börjar vänja sig mer och mer vid henne. 
#1 - - Fanny:

ÅÅ vad kul att det går framåt i simmet :D !

Svar: ja verkligen :D
Jennifer

#2 - - Marie:

Skönt att din pappa hjälper till, guld värt och roligt med babysim

Fina vovven

Svar: ja det är verkligen guldvärt :)
Jennifer

#3 - - Tilda Barkselius:

Vilken tur att du hann göra färdigt allt nu!

Svar: ja superbra!
Jennifer

#4 - - N:

Superfin bild!

Svar: tack!
Jennifer