- det här med julpynt

 
I förrgår gick jag loss och julpyntade. Nu står tomtar framme och ljusstakar. Det känns som att december och julen blir så kort, bara för att julafton är på en lördag. Haha, jag vet hur konstigt det låter för det är ju ändå 24 dagar, men är det någon som förstår hur jag menar? Så därför kan jag faktiskt inte låta bli att pynta nu. Jag älskar förresten när alla har tagit fram sina ljusstakar och ljusslingor, det blir så vackert ute igen! Även fast det är grått och trist så blir det fint ändå. Tillhör ni dem som pyntar tidigt eller väntar ni in något speciellt datum?
#1 - - beccalundin.blogg.se:

Här pyntas de tidigt, får ändå inte stå så långe så fram med det så fort så möijligt bara😊🌸

Svar: Haha helt rätt :)
Jennifer

#2 - - Celine:

Så söt bild och håller med om att det känns som att julen blir lite kortare då haha! Vet att min mamma är jättebitter för att hon får mindre julledigt!

Svar: Hahaha ja men ledighet är sämst i år!
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Brukar pynta den första, men nu var man ju bara tvungen i och med att första advent är på söndag. Oj så synd. Hahahaha. Älskar julpynt!

Svar: Haha ja, blir så skevt :)
Jennifer

#4 - - Josefin:

Så mysigt att julpynta!

Svar: ja verkligen :)
Jennifer

#5 - - ExklusivaMoi:

Jag väntar in när tiden ger mig tid att pynta =)... som imörraaa! Har jobbar intensivt 2 veckor bakåt, tyvärr hör det mer vanligt än sällan att jag bara har tid å ork när jag har mina lediga helger som är varannan... ibland är det bra träligt men det är tacksamt att jag verkligen älskar mitt yrke<33 Annars hade det ju ikke gott liksom *S* I helgen är jag åter ledig igen så då ska det vara mysigt värre, juligt som tema förstås... TREVLIG fortsatt VECKA nu, kram!

Svar: ja tiden måste ju finnas :) skönt att du är ledig lite nu framöver!
Jennifer