- brunch, grundlurad & få tid över

 
Jag har inte varit på topp de senaste dagarna, så det mesta har fått vänta. Men idag börjar jag äntligen känna mig lite piggare igen, även om jag inte är helt hundra. Idag hade vi dock en brunch inplanerad med Tobbes familj. Alltså, jag älskar bruncher! Så mycket god mat och så mysigt att äta mitt på dagen. Annars brukar man (vi i alla fall) ju alltid träffas mot eftermiddagen för att äta eller så. Alicia fick även busa lite med sina kusiner! 
 
Idag har jag även grundlurat Tobbe! Jag hade nämligen sagt att jag skulle jobba efter brunchen och att vi måste hem mot eftermiddagen."Meeeen vi ska bara hämta lite grejer & prata försäkring (företaget) med min pappa först." När vi parkerar så säger jag till honom att han kan säga hejdå till Alicia (han hinner se sjukt förvirrad ut innan jag fortsätter) för hon ska sova hos sin mormor & morfar, för vi ska på bio. Berättar även att vi från början skulle tagit in på spahotell, men av flera anledningar så fick jag avboka det. Kan dock säga att Tobbe blev sjukt glad över att vi bara ska få sova inatt ;) Inte för att Alicia är speicellt jobbig på natten nu, men det är ändå något speciellt med att få veta att man får sova ut imorgonbitti och kan ta det lugnt några timmar nu på eftermiddagen.
 
Vi är dock helt olika när det gäller att få lite tid över. När vi hade lämnat Alicia så åkte vi hem för att åka och fixa med källsorteringen. Så jäkla mycket skit man lyckas dra på sig och vi är sämst på att slänga det. Efteråt tyckte jag vi var uppe i ett bra tempo och föreslog att vi skulle fixa massa andra grejer. Tobbe kollar på mig som jag vore dum i huvudet och sa att han ska "chilla & njuta lite". Eh okej.... Men jag fick i alla fall hjälp till att sätta upp ljusstakarna i fönstret. Japp. Vi är en sån familj som börjar tidigt. Men varför inte passa på när vi har barnvakt och slipper passa allting hela tiden? Tog 10 minuter att sätta upp all belysning, med Alicia hade det väl tagit en timme. Och för första gången på länge så längtar jag till december och julen! Ska bli så mysigt!
#1 - - Lisa Karlberg:

Hahahaha jag är likadan. Vi är lediga- låt oss storstäda! Haha

Svar: Hahahahaha :D skönt att höra att jag inte är ensam
Jennifer

#2 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh, brunch är ju det bästa!

Svar: Ja verklgein!
Jennifer

#3 - - Netti Starby:

Vilken mysig dag ni har haft :-D Kramis

Svar: Jaa :) super
Jennifer

#4 - - Netti Starby:

Vad mysigt ni har haft det! :-D Kramis

Svar: ja :)
Jennifer

#5 - - Tilda Barkselius:

Skönt att få en kväll för en själva :)

Svar: ja verkligen!
Jennifer