- babysim, gallskrik & utbytt

 
Idag var det dags för babysim igen, men Alicia var inte alls på humör för det (trots bra sömn & mat). Jag satt på kanten idag och det ville hon inte. Hela tiden sträckte hon sig efter mig och när hon inte fick komma till mig så la hon av ett gallskrik innan hon satte sig som ett plåster på sin pappa. Ville inte alls testa på det dem skulle göra i vattnet. Vi försökte till och med muta med nappen ett tag, men nä.. Så efter 20 minuter (av 30 minuter) så gav vi upp och gick upp. 
 
Annars gick övernattningen hos mormor och morfar jättebra! Hon hade sovit som en liten prinsessa hos dem och när jag ringde på facetime imorse så hade hon inte alls tid att prata med mig. Men jag förstår henne, två personers 100%-iga uppmärksamhet på bara henne är ju en dröm! Så "drömmigt" så att när hennes mamma kom för att hämta så skiner hon först upp och jag säger "får mamma en kram?". Då vänder hon ryggen mot mig och sträcker armarna mot sin mormor. Jahapp... En natt och jag blev utbytt ;)
 
Annars har vi haft en jättebra dag tillsammans allihopa. Bara myst och lekt hemma sen Alicia kom hem och efter att jag hade jobbat klart. Så irriterande imorse bara att jag först vakna kl. 05:10 (den tiden Alicia vaknar för välling) och sen vaknade jag klockan åtta, halv nio och nio innan jag gav upp. När man väl får chansen att sova ut så vill inte kroppen det! 
#1 - - Marie:

När man väl får sova så gör man ju inte det som du säger, men skönt att det gick bra hos mormor och morfar

Synd att hon inte var på humör på babygymmet

Svar: Ja så tråkigt men men :(
Jennifer

#2 - - Marie:

Babysimmet menar jag

Svar: Haha förstod det ;)
Jennifer