- en helt vanlig dag

 
Idag åkte Alicia buss för första gången. Hon åkte spårvagn när hon bara var några månader, men annars är vi väldigt bekväma och bortskämda med bil! Men det gick toppen. Alicia var så trött så hon satt bara och gosade med mig (men vägrade givetvis somna). Så idag blev det en fika med min mormor & mamma och efter det, i väntan på Tobbe, så var vi hos min farmor & farfar en stund. 
 
Nu på eftermiddagen har jag jobbat lite med företaget och sen körde jag ett pass på gymmet. Så segt! Har nämligen inte fått lov, av läkaren, att träna på två veckor och det kändes på gymmet! Men nu är jag tillbaka som vanligt igen och jag har verkligen saknat det. Så mycket skönare att somna på kvällen när kroppen är helt slut. 
 
Nu ska jag fixa med de sista julklapparna innan det är dags för att sova!

- inte på topp & kalas

 
Idag har vi varit hemma hos min bror för lite fika och sen en promenad i solskenet. Men jäklar va kallt det var! Så skönt att vi hade babysimmet efteråt som man kunde värma sig i. Dock var inte Alicia på topp i badet. Hon var supernöjd när hon var hos oss och vi lekte och plaskade. Men så fort vi skulle göra en övning och vi behövde släppa henne lite så blev hon helt hysterisk. Så ja.. Förra veckan var hon likadan, men då badade inte jag och hon ville bara upp till mig den gången. Så därför trodde vi att det skulle gå mycket bättre idag, men tydligen inte. Så håll tummarna för oss till nästa vecka.
 
Igår hade vi kalas för Tobbe som fyllde år i veckan (se bilderna). Så mysigt och Alicia älskade all uppmärksamhet. 

- det här med julpynt

 
I förrgår gick jag loss och julpyntade. Nu står tomtar framme och ljusstakar. Det känns som att december och julen blir så kort, bara för att julafton är på en lördag. Haha, jag vet hur konstigt det låter för det är ju ändå 24 dagar, men är det någon som förstår hur jag menar? Så därför kan jag faktiskt inte låta bli att pynta nu. Jag älskar förresten när alla har tagit fram sina ljusstakar och ljusslingor, det blir så vackert ute igen! Även fast det är grått och trist så blir det fint ändå. Tillhör ni dem som pyntar tidigt eller väntar ni in något speciellt datum?
Visa fler inlägg