- MVG

 
Trots många aktiviteter idag så har det gått så bra med Alicia! Min syster var snäll och gick ut på en promenad undertiden jag lyssnade på introduktionen till babysimmet. Så roligt! Jag är så taggad inför söndag och vi fick även köpt badbyxor (kan visa en annan dag). Världens sötaste och sååååå små! 
 
Alicia fick även MVG hos barnläkaren idag. Nu väger hon 6930 gram och är 64 centimeter lång. Precis enligt sin kurva som hon följer perfekt! Jag älskar att vi kommer kunna kombinera storlek 62 & 68 ett bra tag till. Enligt rådfråning från BVC så är det storlek 68 som hon även kommer ha i sommar! Möjligtvis att hon går över till 74 i slutet. Precis som jag har förutspått. Så nu kan man kolla på lite söta klänningar i storlek 68/74 beroende på modellen.

- fullbokad dag

 
Idag har jag nästan lyckats dubbelboka mig. Idag ska vi på introduktion inför babysimmet som är på söndag! Sen direkt efter är det 6 månaderskontroll på BVC med läkarkontroll (har förvarnat att vi kan bli sena). Min syster ska ta en promenad med Alicia undertiden jag är på introduktionen. Jag hoppas på att hon får vilat lite, så det inte blir för mycket för henne på en och samma gång.
 
Jag är så nyfiken på hur lång hon är och vad hon väger! 

- dagens bebis

 
Jag älskar när det är dags för en ny storlek! Okej, ekonomiskt så kanske det inte är så jätteroligt alla gånger. Men det är så kul med nya kläder och Alicia kan ju fortfarande ha den andra storleken, så det är win win!
 
Igår innan jag skulle sova så låg jag och funderade över hur sjutton jag har kunnat få så många småsmår på mina händer. Tills jag satt med Alicia idag på Öpnna förskolan. Japp. Alicia är skyldig och undertiden jag insåg det så gav hon mig några nya rivsår/klösmärken på högerhanden. Spelar ju ingen roll hur korta naglarna är, hennes jäkla grepp gör ju att mini-naglarna borrar ner sig ändå. Så nej, vi har inte skaffat katt.
 
Visa fler inlägg