- en sån där dag

 
Den här dagen har gått så fort! Vi har börjat packa upp alla grejer efter Danmark och tvätta. Stackars tvättmaskinen får gå varm nu. Hur kan en sån liten person som Alicia fylla så många tvättmaskiner? Okej, det är inte bara hon, men ändå! Galet mycket kläder som går åt på en sån liten kropp!
 
Efter vi hade tvättat lite imorse så insåg vi att vi firade ett halvår som gifta idag! Så vi åkte in till stan för att promenera runt i solskenet och käka lunch. Båda mina syskon och syrrans kille följde med och det som skulle bli två timmar på stan blev hela dagen. Så mysigt! Mindre mysigt dock när himlen öppnade sig och det bara vräkte ner regn på vår promenad. Men vad gör det när man har semester och allt bara är så där perfekt? Jag och syrran delade även på en kanna med någon egen version av mojito som restaurangen hade, med mottot "är det semester så är det!". Farligt god och runt halv tre (på dagen!) började det snurra i våra huvuden, haha! Det sista glaset blev inte uppdruckit...
 
När vi kom hem så insåg jag att jag låg efter med lite företagsjobb, så jag har suttit vid datorn och fixat. Förutom den lilla stunden som Alicia skulle sova och vi somnade också... Haha!
 
 

- borta bra men hemma bäst

 
 
Efter en seg bilresa med flera bilköer (danskar kan tydligen inte köra bil?) så är vi äntligen hemma! Sista halvtimmen i bilen var riktigt seg för stackars Alicia, som annars har varit superduktig i bilen både dit och hem. Men hon var så nöjd med att äntligen vara hemma och få röja runt i sitt rum! Borta bra men hemma är verkligen bäst!
 
Bilden (med snapchat-filter haha) är från i torsdags då Alicia fortfarande inte mådde bra, efter tre dagars-febern. Men nu är hon äntligen helt frisk igen! Utslagen är nästan helt borta och vår matglada skrutt är sig själv igen. 
 
Det sjuka är att vi i stort sätt bara har suttit i bilen hela dagen, bortsett från några pauser, men ändå så är man supertrött nu..? Kroppen har ju knappt använts, hur går det ihop? Jaja, nu ska jag lägga mig och gråta lite till min bok. Ny tag imorgon!

- Danmark #4

 
Gårdagen var helt underbar! Både solsken, värme och en skrutt som mådde bättre! Men vi märker dock att hon inte är helt bra då honmåste vara nära när hon ska sova (se bilden på Tobbe & Alicia i UV-tältet). Hon övervann även sin rädsla för sanden, då hon både lekte med den och gick runt flera gånger utan problem. I havet var det sjukt roliga vågor, som vi passade på att bada i när Alicia sov och myste med sin mormor.
 
När vi kom hem så fick även Alicia bada i poolen!
 
 
 
Visa fler inlägg