- högläsning på olika sätt


Alicias favoritsysselsättning just nu är att sitta och "läsa" i sin bok. Den är färgglad och har olika luckor som man kan öppna. Det bästa är nog att den prasslar på vissa ställen och att den är i tyg så den är tuggbar (enligt Alicia...) Nämen skämtåsido. Den där boken (& hunden som ni ser lite av på bilden) har räddat rätt många situationer det senaste. Så skönt att hon kan sitta och sysselsätta sig själv en stund. Sitter och bläddrar och "läser högt" för oss. 
 
Den här eftermiddagen har vi även tillägnat en hel del högläsning. Lilla fröken har varit så missnöjd i stunder och jag märkte att hon blev tyst så fort jag pratade. Så jag plockade fram hennes Elsa Beskow-böcker som hon fick i doppresent och läste och läste och läste. Tillslut somnade hon. Inte lätt det här med sömn när det är så mycket roligare att vara vaken.
 
Nu: Laga mat!
#1 - - ISABELLA:

Mysigt med högläsning! :)

Svar: Ja det är det :)
Jennifer

#2 - - Amanda:

Åh så gulligt! :)

Svar: Haha ja :)
Jennifer

#3 - - Yohanna af Skovde:

Men eller hur! Ibland är det som att världen går under om de somnar. Jag menar - en annan älskar att sova. När svänger det egentligen? ;)

Svar: Hahahaha antagligen om typ 13-15 år kanske?
Jennifer

#4 - - therese:

Malin hade en likadan bok när hon var liten. Tyvärr hade hon ju med sig den ÖVERALLT, & till slut kom den bort på stan någonstans...
Fina bilder föresten! :)

Svar: Åh nej! Så jobbigt nrä sånt händer.. Bävar för den dagen!
Jennifer

#5 - - Merethe Johansen:

For ei vakker liten prinsesse du har <3 <3

Svar: tack :)
Jennifer

#6 - - Netti Starby:

Men vad söt hon är med boken! Kram

Svar: Haha ja :)
Jennifer

#7 - - Lisa Karlberg:

Så sött!
Vi läste jättemycket för Sienna när hon var liten, och på 1,5 årskollen pratade hon lika bra som en treåring. Vi ville ge Julie samma fördel... Men hon hatar det! Att sitta stilla och lyssna på en bok är tydligen tortyr, enligt henne. Busunge!

Svar: Åh! Låter ju toppen :) Vet också (eftersom jag jobbar i skolan) att det märks tydligt senare i livet också med ordförrådet på de som läser mycket eller inte. Men att Julie inte vill nu gör väl inte jättemycket! Hon kommer vilja senare ska du se :)
Jennifer