#1 En dag då jag var extra lycklig

Förra året körde jag min egna julkalender varje dag, där jag skrev utefter en specifik rubrik för att sammanfatta året. Jag har helt missat att det är december nu, haha okej eller inte. Men jag har helt glömt av att jag hade tänkt köra samma i år så därför tänker jag att jag väljer ut några av rubrikerna som finns på listan och så skriver jag om det från och med nu till julafton. 
 

 
 
Det första jag kommer på, utan att tänka speciellt mycket, är Alicias födelsedagskalas. En känslomässig dag för mig, där jag på något konstigt sätt blev påmind om allt vi har gått igenom och att vi äntligen har "gått i mål"! Efter alla sprutor, gynbesök, undersökningar, ännu mera sprutor och blod, svett & tårar så står vi äntligen här med vår skatt! Det är flera gånger under det senaste året som detta såklart har slagit mig, men som jag skrev om i inlägget som handlade om hennes kalas, så har hennes kalas varit en målbild som nu har gått i uppfyllelse. 
 
Okej, allt det där lät ju så deppigt! Men kontentan är att den där lilla lilla människan gör mig extra lycklig varje dag.
#1 - - Mirre:

Ja man blir så känslosam då man ser deras födelsedagar, man ser så stor utveckling från ett år, på Isabelle ser man framförallt på hennes hår =D

Svar: Ja verkligen! Sitter och gör en årsbok nu och jäklar vad det har hänt grejer från januari till nu. Det är inte ens samma barn ;P hahahaa
Jennifer