- mardrömmen

 
Igår satt jag och beställde lite bilder till bland annat Alicias bok. Nu är den snart helt ifylld, vilket känns så konstigt! Den har en sida till "första skoldagen", men annars är den så gott som ifylld överallt. Utöver allt som man ska fylla i så som framsteg och utveckling så är den sprängfylld med foton. Både vanliga minnen men även hennes månadsbilder. Så glad att jag både har skrivit ut bilder till hennes bok, men även att jag håller på med våra årsböcker där det är alla möjliga bilder (vääääldigt mycket på Alicia sen hon föddes ;)). Usch, min mardröm är att datorn (& den externa hårddisken) ska krascha och så har jag inga bilder kvar. Det hände faktiskt med mina studentbilder, men som tur var hade jag laddat upp på bloggen och skrivit ut massor så de finns ändå kvar lite. Men ändå... Den mardrömmen! 
 
 
#1 - - carolines:

Åh jag känner med dig!! Har en hårddisk full med prylar (nästan 2TB) och så har sladdarna börjat lagga så är livrädd att den ska lägga av ahha! Men den var så dyr eftersom den är så stort innehåll så har knappt råd å köpa ny :) :) :)

Svar: Åh så jobbigt! Men köp en med bara 1tb? Plus att hårddiskar har blivit mycket billigare nu än va det var bara för något/några år sedan..
Jennifer

#2 - - Marie:

Vår förra datorn har ju pajat, så många bilder försvann, men som du säger man har ju de finaste på bloggen, det är ju förvisso inte samma, men ja de finns

Svar: Åh fyyy! Mardrömmen! Ja bloggen har en del, men de är ju inte högupplösta så går ju inte att göra något med det i värsta fall
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Tycker också att det känns tryggt att ha vissa bilder sparade via blogg och utskrivna. Hemskt annars ju!

Svar: Oh ja!
Jennifer

#4 - - Madelene Englund:

Vilken söt bild. Ja det hände mig vilket resulterade i att 10år av bilder är borta...så nu har jag bilderna på datorn, en extern hårddisk och även dvdskivor.

Svar: Smart att ha tre ställen. Jag är inne på det med!
Jennifer