- man kan faktiskt inte vänta

 
Ni vet när man lovar sig själv att inte shoppa något förrän efter jul? Men så lämnar man tillbaka en tröja och får ett tillgodokvitto, som man faktiskt inte kan vänta med. Det bara är så, haha! Så det fick följa med en morgonrock (världens mysigaste!), ett par röda skor och ett par mintgröna byxor till Alicia! Notera att jag inte köpte en enda grej till mig själv, fastän tröjan jag lämnde tillbaka var min. Så typiskt!
 
Ikväll blir det julfest med jobbet! Jag har sett framemot det, men efter allt som har varit den här veckan så är jag inte lika peppad längre. Men jag har tänkt gå dit och ha trevligt en stund i alla fall! 
#1 - - Louise:

Så söta kläder!

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - Lisa:

Jag och Kim ska inte ge varandra julklappar i år. Istället ska vi ut och shoppa saker till OSS på mellandagsrean! Har liksom glömt att handla till oss de senaste 4,5 åren sedan Sienna föddes. Fast det kaaaaan ju vara att där slinker ner nåt till flickorna också. Som nyårsklänningar. Hahaha

Svar: Hahahaha känner igen det där :D Tobbe och jag köpte samma sak till varandra (träningsredskap) så vi ska lämna tillbaka den ena och dååå tänkte jag passa på att köpa en överdel till mig själv :)
Jennifer

#3 - - Mirre:

Hehe ja ibland är det hopplöst svårt att låta bli och morgonrocken ser gudlomlig ut

Svar: ja verkligen :D den är så msyig
Jennifer