- livet kan förändras snabbt

 
Det har hänt lite för mycket tråkigheter i familjen den senaste veckan, så allt annat har fått hamna lite på paus. Idag var vi bland annat och hälsade på min mormor som ligger på sjukhus. Det ser inte jätteljust ut för henne just nu (även om hon har blivit piggare på bara en dag), vi hoppas bara på att hon blir bättre så att hon får permission på julafton och får vara med i några timmar! Julen är just nu det enda hon pratar om, så jag vet hur ledsen hon kommer bli om hon inte får vara med...
 
Så förutom att besöka mormor förut, så har jag även varit och tränat nu på eftermiddagen. På grund av alla tråkigheter så har jag inte hunnit göra det sen i torsdags (onsdags? Minns inte..). Men nu sitter jag äntligen med den här trötthetskänslan i kroppen. Middagen var nästan påväg upp under "cage challenge"-passet. Förutom den delen så var det ett väldigt bra pass :) 
 
Imorgon måste jag fixa de sista julklapparna på Allum! Bara lite smågrejer som ska komplettera julklapparna, så som tur är så vet jag vad jag ska handla. Känns som att det gör allt lite lättare!
#1 - - Mirre:

Ohh vad tråkigt med din mormor hoppas att hon kan få vara med er en stund på julafton


Svar: Ja verkligen :(
Jennifer