- julafton

Vi hade en mysig julafton igår hos mina föräldrar! Innan vi åkte till dem så besökte vi min mormor på sjukhuset, då hon tyvärr inte fick permission. Så istället fick vi åka dit med lite julmat och hennes julklappar! 
 
Trots att vi försökte tajma in med sömn och mat i rätt tid, så lyckades Alicia ändå somna en stund när jultomten var på besök. Det var nog lite för mycket intryck för att hon skulle orka hela eftermiddagen. Innan hon somnade så vågade hon i alla fall gå fram (med hjälp av sin morfar) och hämta paket, även om hon var lite skeptisk till jultomten. Men trots att hon sov så blev hon bortskämd med massor utav julklappar.
 
Lilla tomtemor är besatt utav clementiner. Hade hon fått så hade hon nog kunnat leva på det.
Tjuvkikar på paketen...
Gott med julmat! Alicia fick äta lite allt möjligt. Precis som det ska vara på jul!
 
Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat på alla bra filmer som går på TV. Alicia lekte med sina nya leksaker undertiden! Jag fick även ett ryck och rensade i hennes lådor så att en del av leksakerna kan vara där, tills vi har fixat hennes nya rum. Imorgon däremot blir det julafton nummer 2 med Tobbes sida av familjen. Känns väldigt skönt att det är en dag emellan, då jag känner mig bakfull idag, trots att jag inte drack en droppe alkohol. Så trött! Vi sov över hos mina föräldrar inatt och när vi kom hem idag så somnade alla tre. Helt underbart med lite ny energi!
#1 - - JUNITJEJ:

Så fina julbilder!

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - Netti Starby:

Vad bra att ni besökte henne på sjukhuset eftersom hon inte fick permission. Mysig jul ni har haft och jag önskar er en god fortsättning! :-D Kramis

Svar: ja verkligen :)
Jennifer

#3 - - Emma :

Så mysigt <3
Ser fram emot att fira jul med sonen när han börjar förstår mer vad det innebär :D

Svar: ja eller hur :) det gör jag med fast med dottern då
Jennifer

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Låter som en fin julafton, Alicia var ju för söt i sin tomtedräkt!

Svar: haha ja visst är hon :)
Jennifer

#5 - - Dixi Wonderland:

Jätte fina bilder :)

Svar: tack :)
Jennifer

#6 - - Mirre:

Oh så mysiga bilder

Svar: tack :)
Jennifer

#7 - - Pauline Hurtig:

vad mysigt!

Svar: tack :) det var det
Jennifer