- inkletad, helt slut & företaget

 
Så här såg det ut häromdagen när lillskrutten var inkletad i potatismos. Det var superkul att bada i handfatet tills hon hittade kranen och satte på iskallt vatten. Då var det inte så roligt längre, men ren blev hon i alla fall!
 
Idag har jag jobbat på mitt "vanliga" jobb och som jag har sagt innan så är det såååå mysigt att få komma hem till Alicia igen. Efter vi hade ätit middag ihop så drog jag till gymmet och körde ett "improve core"-pass. Jag trodde det skulle vara lugnare än vad det var, så jag är helt slut nu! Men som sagt; jag älskar känslan när kroppen är helt slut på kvällen. 
 
Men innan det är dags för sängen så ska jag jobba lite mer med företaget. Så roligt att få leverera och visa upp bilderna till kunderna! Ni följer väl mitt företag på facebook och instagram? Jag har ju mer eller mindre slutat lägga upp bilder här, då jag tycker bloggen har blivit mer privat än företaget; som det var tidigare. Så vill ni se jobb-bilder så är det på de olika sociala medierna som ni ska kolla. 
#1 - - Marie:

Så söt i handfatet, men ihhh kallt vatten lär mindre skönt

Svar: haha det tyckte Alicia också :P
Jennifer