- hur snabbt livet förändras

 
Idag har vi kört en hel dag med mamma-träning på morgonen (där världens bästa mormor fick vara barnvakt, annars hade det aldrig gått, se bild!). Därefter åkte vi till min mormor för att leka lite och äta lunch. Sen fick det bli ett kort stopp hos min farmor och farfar innan Alicia fick följa med till mitt jobb en stund. Underbara kvällsmöte! Det är en av grejerna jag inte saknar med att jobba heltid. Hahaha, får man lov att säga så? Självklart är vissa möten intressanta och givande, men det är såååå segt på eftermiddagarna/tidig kväll. Huvudet är ju helt kört då.
 
Nu på kvällen så var tanken att jag skulle jobba med företaget. Men blev istället påmind om hur snabbt livet kan förändras. En lägenhet i huset bakom oss stod i brand och det är minst en person allvarligt skadad (enligt nyheterna, vi har dock sett dem leda ut ytterligare två personer). Så äckligt att se det på nära håll. Dock måste jag ge cred till hela räddningsstyrkan och hur snabba dem är! Enligt GP's källa så kom samtalet in 20:19. 20:23 ringer jag Elin (som bor i huset bredvid) och undrar om dem är hemma då jag hör sirenerna och ser branden. Vid 20:30 så är det fullstyrka här med massa poliser, ambulanser och flera brandbilar. En stund därefter så är branden släckt (av vad vi ser) och man ser hur dem letar efter människor i lägenheten med ficklampor...
 
Men ja.. Jag älskar tända ljus och tycker det är så mysigt. Men jag kommer nog hålla ytterligare ett öga på ljusen nu. Bränder är så sjukt obehagliga. Bara stunden innan hade jag sett Trygg Hansas reklam om att man ska kolla brandsläckarna och satt och tänkte att vi aldrig har kollat våra. Så då vet ni vad vi kommer kolla upp till helgen! 
#1 - - Lisa Karlberg:

Usch vad läskigt!! Skönt att allt gick bra. (Att de inte skadades allvarligt. Sådär bra att en lägenhet brinner)

Kul att det går så bra för dig med fotograferingen!

Svar: Fast de skadades ju allvarligt?
Jennifer

#2 - - Pauline Hurtig:

härligt med mammaträning :)

Svar: ja verkligen :)
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Oj, snacka om att jag läste fel! Fan vad hemskt! Brännskador måste vara det värsta som finns..

Svar: Oh ja :( så hemskt
Jennifer