- dra isär, myskväll & svordomar

 
Så här har vår dag sett ut idag igen! Alicia fick mer duplo igår och det är väldigt roligt att sitta och dra isär det mamma eller pappa har byggt och sen försöka sätta dit det igen. Det sistnämnda har hon inte lyckats med helt och hållet ännu. 
 
Annars har vi bara städat och fixat här hemma. Jag ska snart åka och träna innan vi ska ha myskväll. Så underbart att Tobbe är ledig hela veckan! Jag jobbar på torsdag, men har en kortare dag så det gör ingenting. Sen myser vi ihop igen på fredag då jag har semester. 
 
Idag har även Tobbe fått äran att bygga ihop Alicias kök, som hon fick igår. Som vanligt vid möbelbygge så har det kommit några svordomar, så jag och Alicia har hållt oss på avstånd mellanvarven. Dock så tyckte Alicia att det var såååå intressant att se vad pappa gjorde så ibland fick hon stå bredvid och "hjälpa".
 
 
Ytterligare några av Alicias julklappar! Duplot lekte vi med imorse och spök-nattlampan ska vi inviga inatt. Så gullig är den! Vårjackan får ligga och vänta på rätt årstid. Sen fick hon också, utöver köket som inte heller syns på bilden, pengar till sparkontot och en julspeldosa. Så den ska stå i hennes rum varje jul! Så kul med sånt som hon kan ha hela uppväxten.
 
 
#1 - - Marie:

Så fint hon fått och roligt med eget kök, vår tös leker mycket med sitt

Svar: Jaa så kul :) och så kul att se hur hon har tagit efter oss i sitt kök hahaha
Jennifer

#2 - - blondina:

vilken fin och mysig blogg ;) och vilka fina bilder :) hoppas att ni mår bra :) kraaaaam <3

Svar: tack!
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Mina tjejer har också fått en massa duplo (bla det med macstuffins som Alicia fick!), till min stora lycka! De hade så lite innan att vi alltid byggde typ samma sak! Hahahaha

Svar: hahaha va bra :D så roligt att bygga! Jag är ju lite sugen på att köpa fler plattor till henne, för det är det enda jag saknar hahaha (notera att det står jag och inte Alicia ;))
Jennifer