- en liten person

 
 
Jag kom på när jag skrev det tidigare inlägget idag att Alicia är 1 år och 3 månader idag. Så galet! Det har ju hänt en hel del på ett år. Jag slås av den tanken då och då, att hon verkligen inte är någon liten bebis längre utan en liten person med egen vilja och tankar.
 
 
 
 

- stolt, träningsvärk & semester

 
Igår var vi på middag hos min farmor och farfar. De har som tradition att alltid bjuda på kalkon & grönkålssoppa efter jul, så gott! Även Alicia fick smaka på soppan, men det gick ner mer utav kalkonen (& majsen!). Innan middagen satt hon och klappade och matade sin kusin(hund) med clemetiner, så stolt och nöjd.
 
Idag är det dags för mig att jobba igen. Sååå segt att gå upp på morgonen och jag har en go träningsvärk i nästan hela kroppen, efter gårdagens pass, som inte gjorde det direkt lättare. Som tur är så jobbar jag bara idag, för imorgon har jag semester! Det är så mysigt att vara lediga tillsammans och jag njuter av varenda dag vi har ihop. 
 
Ikväll (eftermiddag?) ska Alicia äntligen få leka lite med Lion igen. Känns som en evighet sen vi sågs senast, haha! Det blir ju så när man i vanliga fall ses nästan varje dag och sen kommer lite semester emellan...
 
Visa fler inlägg