- på väg att bli, eller..?

 
Varför går helgen så fort? Den går ännu snabbare när man toppar den med en förkylningen. Eller jag känner mig tjock i halsen och snuvig men näsan rinner inte och jag kan äta som vanligt. Så jag fattar inte riktigt. Det känns ena stunden som den har brutit ut och jag är döende. Men i andra stunden känns det som att jag bara går och väntar på att det ska bli värre. Men vi får se... Jag tog det säkra före det osäkra igår och vilade i stort sätt hela dagen. Tobbe var även gullig och tog både natten & morgonen (annars delar vi på det) så att jag skulle få sova och hämta kraft. Självklart hade Alicia då en sämre natt så det slutade med att hon fick sova hos oss.. Men ja, tanken var god!
 
Idag ska jag väl bara vila hemma tillsammans med en sjövild Alicia! Får se om vi går till Allum en sväng och kollar i butikerna eller vad vi gör. Så skönt med sånna här dagar!

- slutet av projektet

 
Tänk att den här lilla skrutten blir 11 månader imorgon! Så konstigt. På första bilden är hon bara fyra dagar gammal. Nu är det bara två månadsbilder kvar och sen är det här projektet slut! Får se om det blir någon fortsättning. Jag är inne på att ta halvårsbilder sen. Alltså 1,5 år, 2 år osv.  
 
Idag ska vi på babysim igen! Ska bli så roligt, eftersom Alicia älskar vatten. 
Visa fler inlägg