- nya sätt & ingen plast

 
Vi har ju så många nära och kära som gärna vill gosa och leka med Alicia undertiden vi fixar. Så skönt och vi är väldigt tacksamma för detta! Igår kom min bästa vän hem till oss. Hon har varit i Thailand i tre veckor och det var så roligt att träffas igen! 
 
Alicia är dock inget fan av den nya lägenheten än så länge. Jättesvårt att få henne att somna där och hon blir snabbt gnällig. Vagnen fungerar, även om det inte alltid är optimalt för alla att gå ut. Men ja.. Igår hittade Becca ett nytt sätt att hålla Alicia lycklig en stund - bada i handfatet! Lillskrutt har efter förra veckans babysim börjat fatta grejen med vatten. Det är sååå roligt att skvätta och utforska vattnet på olika sätt. 
 
Så fort vi har kommit iordning så ska jag gå på jakt efter badleksaker! Har hittat några här som jag vill köpa. Hittade även sandleksaker som är ett måste till sommaren. Försöker verkligen hålla Alicia borta från plastleksaker så gott det går. Det går ju inte att tvinga andra att köpa plast och giftfria leksaker till henne, men jag själv tänker göra det så gott det bara går. 
#1 - - Emma Grann Fotografi:

Så mysigt :)

Svar: ja :)
Jennifer

#2 - - Släpp taget. följ flödet:

Haha vad mysigt det såg ut att bada i handfatet! :D
Oj jag måste bli bättre på att hålla koll på alla dessa gifter.. Än så länge har hon inte mycket leksaker men när det väl börjar bli dags!

Svar: Ja det tyckte hon med :) ja eller alltså det är nästan så jag inte rekommenderar folk att läsa på för man får nästan lite panik. Samtidigt som det är väääldigt bra att veta vad det är man stoppar i sig själv och barnen.
Jennifer

#3 - - Marie:

Oh men det där var ju mysigt och fint badrum =D

Svar: tack :) visst är det!
Jennifer

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Haha åh så härligt att hon gillar vatten! :D

Svar: ja :) så kul
Jennifer