- Alicias första Valborg

 
Idag är Alicias Valborgs-fin! Lite besviken är vi dock på vädret. När jag var yngre så minns jag att vi alltid satt ute och grillade (& gjorde annat) i SOLSKEN. Eller åtminstone så var det tillräckligt varmt för att kunna vistas ute utan att få frostskador. Tur att det ska bli bättre väder nästa vecka...
 
Nu ikväll ska vi käka mat hos min föräldrar! Vi ska visserligen grilla, men annars blir det lugnt. 

- hur fort växer fötter?

 
I veckan köpte jag Alicias första (ordentliga) skor! Hon älskar ju att stå upp och att få jättesmutsiga strumpor varje gång känns inte lockande. Sen får vi se om dessa håller till tidig höst eller hur det blir. Hur fort växer fötterna på ett litet barn? 
 
Nu ska jag, syrran och Alicia åka på "International street market" som är i Borås. Skönt med en liten utflykt. Undertiden så ska Tobbe börja måla i Alicias rum... Efter våra senaste nätter (hon sover just nu i vårt sovrum, annars har hon alltid sovit i sitt egna) så längtar jag till hennes rum är klart. Hon piper och låter i sömnen, fastän det inte är något, och jag vaknar ju vaaaaarje gång. Alltså det är inte ens ett högt ljud. Så den där jäkla tröttheten gör ju en knäpp. 

- sju månader

 
Allvarligt talat. Kan vi prata om det här med att tiden går så sjukt fort? Min stora lilla tjej! Den senaste månaden har du:
  • Lärt dig sitta ordentligt
  • Hasar dig framåt på golvet (& i cirklar)
  • Ätit olika slags nötter. (Mer om det senare)
  • Börjat testa din stämband. Skrika rakt ut i ren glädje är det bästa som finns (enligt dig, mina öron håller inte alltid med)!
  • Upptäckt att du har två ben som är väldigt roliga att stå på och gå med.
  • Fortsatt att älska vanlig mat (vanlig = inte ersättning, även om det funkar också) 
  • Börjat få större och större bitar som du "tuggar" på. Väldigt skön sysselsättning så att mamman får äta.
Jag har säkert glömt något, men åh, va stor du har blivit! Så konstigt att detta är första månaden som vi inte går till BVC för vägning och mätning, utan det ska gå ytterligare en månad innan det är dags för det. 
Visa fler inlägg