- årsbok

 
Det har varit en sån underbart lugn dag. Började dagen med massage, vilket var sååå välbehövligt för min rygg! Sen tog Tobbe och jag en barnvagnspromenad i lugn och ro. Därefter kollade vi på film och nätshoppat lite (Alicia behöver ha en kudde, fick vi till oss av BVC). Och nu väntar vi besök från mina vänner. Kommer sakna ihjäl mig efter Tobbe nästa vecka när han börjar jobba igen. Så mysigt att vara hemma båda två!
 
På promenaden förut så fixade vi också framsidan till min årsbok (bilden!). Förra året började jag göra en fotobok av alla privata bilder man tar under året. Använder mig av både iphonebilder och bilder tagna av systemkameran! I år känns den lite extra viktig eftersom hela graviditeten och Alicias första månader i livet kommer vara med där. Förra årets framsida blev årtalet gjort med stenar på stranden på Kreta. Så i år kör vi lite mer hösttema, haha! 
#1 - - Isabelle:

Mysig bild!

#2 - - Sara - Entreprenista:

Åh vilken underbar idé med en fotobok!

#3 - - N:

Skönt med massage!

#4 - - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

Spännande med årsböcker :). Känner att jag är dålig på sånt där, borde pyssla mera. Jag slås alltid av att jag tycker ju detta är kul när jag håller på, men det är ett projekt dit också ;). Kanske är det för att jag är lärare. Man blir lite mättad på jobbet ;).

Svar: ja det gäller att sätta sig ner och lägga tid på det för att det ska bli bra :P haha..
Jennifer

#5 - - Halina:

Lycka till med allting ! :D
Nu är en ny baby-photoshoot uppe på bloggen, hoppas du gillar den och glöm inte trycka på gilla-knappen isåfall! Ha en toppendag fina du! <3

#6 - - Cissi:

Å vad fint! Kul att samla i såna böcker. Ligger hopplöst efter sen jag fick Emma ;) Innan var jag riktigt bra på att fixa fina fotoböcker och album ;)

Svar: ja :) annars är risken att bilderna bara blir liggandes på datorn..
Jennifer

#7 - - Skogsraah ☾:

Kommer säkert bli jättefint! :)

#8 - - Felicia:

Så skönt med massage!!

#9 - - MATILDA:

Men vad skönt med massage :D

#10 - - Sara Ekman:

Mys :) :)

#11 - - Jasmine:

Vilken rolig idé att göra en årsbok! Jag skulle gärna vilja göra det samma, men är mer för scrapbooking - en hobby som tar (för mycket) tid.

Svar: Tack för kommentaren.

Kram

#12 - - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

Så fin bild! Kul med årsbok! :)

#13 - - Emma Engström:

Låter ju hur underbart som helst! Massage är aldrig fel :D

#14 - - Pauline:

kul med årsbok :)

#15 - - Anonym:

Hej! Varför behöver hon ha kudde? Kram