- den underbara helgen

Det här med helger har fått en annan innebörd nu när man har barn och är föräldraledig. Tobbe förstår inte hur jag kan längta till helgen "när jag ändå är hemma på vardagarna". Men det är så mysigt att vara hemma alla tre! Det bästa som finns är att äta frukost framför tv:n tillsammans med min sambo (& bebis). Eller bara hitta på något med vår lilla familj. Sen är det bästa också att vi delar på nätterna på helgen. Då Tobbe tar ett av matpassen (med ersättning), vilket gör att jag får liiiite mer sömn. Guldvärt! 
 
Även sega mornar i sängen är så mycket bättre nu!
 
Idag har vi bara haft en sån där mysig dag hemma. Jag har gått runt i min nya mysdress från Ellos, så skön! Sen har vi fixat lite med Bönans kläder, hade verkligen noll koll på vad hon har i storlek 50-56 nu när hon har fått så mycket presenter också. Har också kollat in sista matcherna i allsvenskan och gratulerar väl IFK Norrköping till guldet, även om jag hellre hade sett Blåvitt lyfta den där bucklan. Senare ikväll kommer gudföräldrarna hit, vi ska (försöka) ha spelkväll! 
 
 

- jag älskar dig

7 år idag med min älskade sambo! Helt sjukt ju (min standard-fras det senaste). Tänk om någon hade sagt till oss för sju årsedan att ni kommer ha en liten bebis ihop. Åh älskling, va jag älskar dig!
 
Eftersom vi har en liten bebis så blir det inget märkvärdigt idag. Utan vi ska bara vara hemma och mysa, vår lilla familj! 
 
Bilder från de första två åren (tror jag). Kan ju konstatera att jag hade en väldigt blond-period. Jag va dock mörkhårig precis när vi träffades, men i årsskiftet minns jag att jag tröttnade och ville bli blond igen. Har ju alltid pendlat i hårfärg, haha.
 
 
 

- vad köper man?

 
Världens jobbigaste period börjar nu. Ekonomiskt alltså. Först har jag & Tobbe vår årsdag imorgon. Sen fortsätter vi med farsdag nästa helg och Tobbes födelsedag ytterligare två veckor efter det. Däremellan har även två av mina närmsta vänner fest för att dem fyller år. Så presenter presenter presenter! Vad köper man? Vad ger man i farsdagspresent till sin sambo? Och hur ska man sen toppa det med en födelsedagspresent? Åh, dessa i-landsproblem. 
 
Bilden är från igår när skrutten inte vill sova, fast jag var galet trött. Ni kan ju gissa vem som "vann"...
Visa fler inlägg