- cyber monday

Vackra amaryllis!
 
Gick loss på Cyber Monday-rean nu innan det är dags att sova! Köpte lite kläder till Alicia i julklapp. När Alicia föddes så fick hon en jättemysig pyjamas (med matchande mössa & strumpor) av sin mormor & morfar. Jag älskar verkligen kvalitén och hur mjuk den är, så nu köpte jag några fler plagg från Livly. Hade dock lite svårt att bestämma mig för storlek. Märket kör nämligen "0-3 månader" "3-6 månader" osv. Kändes lite tråkigt att köpa den minsta storleken även om hon kan ha den ett tag till. Så tillslut fick det bli 3-6 månader på den här och på det här setet med body och byxa. Och sen 6-9 månader på den här. Känns ju riktigt skumt att hon ska ha den sistnämnda till sommaren, haha! Även om vi har bestämt sommarens resa redan nu så kan jag ändå inte tänka så långt bort. Ibland känns det fortfarande som vi ska lämna tillbaka henne, allt känns lite för bra för att vara sant helt enkelt.
 
Har ni förresten fyndat något under black friday eller cyber monday? Jämför man med USA under dessa dagar så ligger vi långt efter. Jag läste en artikel i fredags att USA snittar 3000kr/invånare under sin black friday. Så sjukt!

- äntligen!

 
Har äntligen fått godkänt för att börja träna igen! Eller ja, jag fick det för två veckor sedan men åkte ju på nackspärr förra veckan så då blev det ingenting. Även om tanken var att vila till januari så kunde jag inte låta bli nu. Äckligt blåsigt under powerwalken, men annars var det så skönt!
 
Så idag blev det en powerwalk på 4,5 km och styrketräning efteråt. Så svårt nu att veta hur man får träna magen efter graviditeten. Jag tycker att magmusklerna har återhämtat sig bra efter kejarsnittet och graviditeten, men är lite rädd för att stressa på det och sen bli "straffad" för det senare. Får ta och läsa på lite även om jag har sen två veckor tillbaka gjort övningar för att stärka de inre magmusklerna. Det är tydligen steg ett. Men idag riktade jag in mig på rygg, armar och ben. Fick bli ett kort styrkepass då jag fick en hungrig liten dam som låg i sitt babygym. Men oj va skönt det känns efteråt! Den här trötthetskänslan i kroppen har jag saknat.

- Saker man har blivit proffs på som förälder

lördagens outfit

Att göra ALLT med en hand. Kan vara allt från att äta sin egen mat till att knäppa (sjukt svåra) knappar med bara en hand.

Somna om snabbt. Somnar du inte om snabbt efter matningen på natten så riskerar du att inte få någon sömn alls

- Att sjunga. Jag var tondöv innan jag blev förälder och nu är jag rena rama Britney Spears. Eller okej, Alicia gillar det åtminstone.

Visa fler inlägg