- KABOM!

 
Min kärlek till frukt avtog inte i Rom! Var så glad när vi hittade fruktstånd lite överallt, som hade allt möjligt. Så gott! Det fick även bli min frukost flera dagar då hotellfrukosten bestod utav fikabröd. Sött och sliskigt. Precis det jag inte är sugen på nu överhuvudtaget. Blä...
 
Igår när vi skulle gå och lägga oss för att försöka få åtminstone lite sömn innan flygresan så hände det något för första gången. Jag skulle precis lägga ifrån mig mobilen (sjukt irriterande att det bara fanns ett eluttag på hela hotellrummet som såklart var på andra sidan rummet från sängen). Skulle precis ta sats för att ta mig ur sängen (hej mini-foglossning!) så kände jag det där vanliga pickandet i magen. Stannade till i sängen och log. Jag fick bekräftat på RUL att det är Bönan som sparkar när jag känner så, för hon gjorde det precis när barnmorskan kollade. Små små minisparkar. Men pickandet är så diffust så om jag inte ligger ner så känner jag det knappt. Sen från ingenstans säger det KABOM. Eller okej lite överdrivet ljud men det var ungefär så det kändes. En riktig spark!!! Jag skrek till och Tobbe undrade vad jag gjorde. "Fick du ont i ryggen?" Eh nej. Bönan sparkar!!! Känn känn känn!! Men det kändes såklart inte på utsidan (inte än!). Men Bönan fortsatte och sparkade och sparkade och sparkade. Vår lilla karatekid. Med tårar i ögonen smsade jag våra mammor, haha. Var bara tvungen att dela med mig till någon mer. 
 
Så tack vare det så dröjde det ytterligare en timme innan jag somnade. Så lite mer trött, men lite extra lycklig är jag idag. 

- borta bra men hemma bäst

3:30 ringde klockan idag och det var bara att studsa upp ur den hårda hotellsängen. Idag åkte vi nämligen hem från Rom! Efter en sjukt stressig morgon - taxin som ska ta oss till flygplatsen dyker inte upp, får tag i en ny efter mycket om och men. Men pga en parad som är idag inne i Rom så är motorvägen avstängd = vi fick åka på alla smågator. Nojiga över att vi skulle dö (haha, italienarna kör som jag-vet-inte-vad) och/eller missa planet så var vi så tacksamma när vi väl kom fram till flygplatsen. Vi checkade in i slutminutrarna, men hem kom vi! 

Dock har man ju varit som ett lik sen dess. Det blev ju inte många timmar sömn och vi allihopa är väldigt trötta i både kropp och knopp efter en händelserik resa! Bilder och text om vad vi gjorde kommer senare. Ska bara hinna gå igenom alla bilder osv. :)

Det enda vi har varit lite besvikna på är maten. Det var bara två ställen som vi tyckte maten var god på. Och då har vi väl ätit ca 7 gånger (lunch/middag) på restaurang. Meeeeeen nedan får ni åtminstone se lite bilder från det stället maten var god på, haha!
 
Visa fler inlägg